image description

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ήταν ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, καθώς είδε να βγαίνουν στοιχεία του παιχνιδιού που δουλεύει, ενώ το ίδιο ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο Καπίας, που ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Ελευθεριάδη.

«Έγινε ενδιαφέρον παιχνίδι. Τα Γιάννενα θα πρωταγωνιστήσουν φέτος, είναι μεγάλο όνομα για την κατηγορία. Μετά από 20 μέρες παίξαμε το 2ο φιλικό μας και μετρήσαμε δυνάμεις, δείξαμε καλά δείγματα. Γίνεται καλή δουλειά. Έχουμε 6-7 έμπειρους παίκτες, υπάρχει όρεξη και μεράκι και είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα για να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Πιστεύω ότι θα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον ΠΑΣ».

Για το τι πρωτάθλημα περιμένει: «Θα περιμέναμε κάτι καλύτερο φέτος, αλλά νομίζω ότι εξελίσσεται σε προβληματικό, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά, δεν ξέρουμε που βαδίζουμε. Δυστυχώς και φέτος θα είναι χειρότερα τα πράγματα. Ξεκινάμε με ευχές, αλλά τα προβλήματα είναι πολλά και μακάρι να μην πάμε Οκτώβριο να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα».

Για την εικόνα της ομάδας του στην επανάληψη: «Μπήκαν παιδιά γεννημένα του 2001 μέσα, τώρα παίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν είχαν εμπειρία. Θέλουμε παιχνίδια να αποκτήσουν εμπειρία κάποια παιδιά».

 

Στέφανος Καπίας

«Θεωρώ ότι έγινε καλό παιχνίδι με ρυθμό, η ομάδα μας είχε θετικά στοιχεία. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, είμαι αισιόδοξος απ’ όσα βλέπω. Βγαίνει η δουλειά μας στο γήπεδο. Εύχομαι καλή σεζόν στον ΠΑΣ και ταχεία ανάρρωση στον Ελευθεριάδη, που έμαθα ότι τραυματίστηκε σοβαρά».