image description

Το μεγάλο σοκ σήμερα ήρθε με τον τραυματισμό του Ελευθεριάδη που έσπασε το πόδι του και δυστυχώς θα μείνει 3-4 μήνες εκτός δράσης, με την «κυανόλευκη» ομάδα να χάνει έναν παίκτη που πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Το πλήγμα είναι τεράστιο αν αναλογιστούμε ότι δεν υπάρχει καθαρόαιμος παίκτης από αριστερά γι’ αυτήν τη θέση. Ο τραυματισμός αυτός έφερε «παγωμάρα» για μισή ώρα στον ΠΑΣ μέχρι να ξαναβρεί η ομάδα τον ρυθμό της, όπως είπε και ο κόουτς.

«Στο πρώτο 15λεπτο είχαμε 2,5 φάσεις και είχαμε ρυθμό μέχρι τον τραυματισμό του Ελευθεριάδη που ήταν σοκ για μας και χάσαμε εκεί ρυθμό και πλάνο. Έσπασε το πόδι του και θα μείνει 3-4 μήνες εκτός, πάει για χειρουργείο.

Στο β’ ημίχρονο είχαμε κατοχή μπάλας, ευκαιρίες και γυρίσαμε το ματς κι αυτό ήταν θετικό».

Για το πόσο ευχαριστημένος έμεινε με την εικόνα της ομάδας: «Το πρώτο 15λεπτο είχαμε καλή εικόνα, φάνηκε λίγη κούραση μετά, κάναμε λάθη τα οποία ήταν χωρίς πίεση αντιπάλου. Λογικό να τα έχεις όμως αυτά αυτήν την περίοδο. Στο β’ μέρος μπορούσαμε να πετύχουμε πιο πολλά τέρματα.

Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε αποκτήσει τον Παντελάκη και προχωράμε για ελεύθερους».

Για το αν έχει προσαρμοστεί η ομάδα στη φιλοσοφία του: «Η ομάδα δουλεύει σκληρά. Επιβάλει κάποια πράγματα η κατηγορία λόγω στόχου. Μην ξεχνάμε από πού ερχόμαστε και σίγουρα πρέπει να γίνει αναγέννηση στην ομάδα. Πέρυσι αυτή η ομάδα πέτυχε 18 γκολ, φέτος πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί, αλλά αυτό θέλει χρόνο. Η εξέλιξη έρχεται σιγά-σιγά. Θα βγεις και από τον ρυθμό, θα έρθουν και τραυματισμοί. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες σήμερα. Σταδιακά, οι παίκτες προσπαθούν όλοι και βλέπω μεγάλη βελτίωση».