image description

Μία απογευματινή προπόνηση είχαν και πάλι σήμερα (Τετάρτη) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, που πλέον αρχίζουν να μπαίνουν σε περίοδο φορμαρίσματος, αν φυσικά δεν αλλάξει κάτι και γίνει κανονικά στις 15 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα της Super League 2.

Οι μέρες αυτές στις προπονήσεις είναι αποκλειστικά αφιερωμένες στην τακτική, καθώς ο κ. Γιαννίκης θέλει να έχει έτοιμη την ομάδα να μπορεί να αντεπεξέλθει και σε άλλα συστήματα εκτός από το 4-2-3-1, γι’ αυτό και τις τελευταίες μέρες βάζει ως μία δεύτερη επιλογή και το 3-4-1-2. Μάλιστα σήμερα τοποθετήθηκε και κάμερα (φώτο κάτω) στην κερκίδα για να μαγνητοσκοπήσει την προπόνηση, ώστε ο προπονητής και οι συνεργάτες του να μελετήσουν αναλυτικά το τι αφομοιώνουν και τι κάνουν λάθος οι ποδοσφαιριστές τους.

Όπως δείχνουν πάντως τα πράγματα, αν δεν κλείσουν κάποια κενά με δυνατές μεταγραφές, τότε η δουλειά του προπονητή και το πώς αυτή θα αποδώσει, θα είναι και το καίριο στοιχείο επιτυχίας στο νέο πρωτάθλημα, αφού ο ΠΑΣ δεν θα στηριχτεί αυτήν τη φορά στα «βαριά» ονόματα για να ανέβει στη Super League, όπως έγινε δύο φορές στο παρελθόν με τους Λουτσιάνο, Σαϊτιώτη, Σολάκη, Ριμόλντι, Πάντο, Πατσατζόγλου, Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο κτλ, αλλά θα είναι ομάδα συνόλου και δουλειάς, η οποία θα συνδυάζει γι’ άλλη μια φορά εμπειρία, με νιάτα και υψηλά κίνητρα.

Από τη σημερινή προπόνηση ουσιαστικά απουσίες δεν υπήρχαν, πλην των γνωστών Ελευθεριάδη και Λάσα. Απλώς ορισμένοι παίκτες προληπτικά έκαναν γυμναστήριο ή ακολούθησαν μέρος μόνο της προπόνησης, όπως οι Καρτάλης και Κρίζμαν.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι το φιλικό με την ΑΕΛ που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο, ακυρώθηκε και αντί της ΑΕΛ ο ΠΑΣ θα παίξει την ίδια μέρα με τον Θεσπρωτό στο “Ζωσιμάδες” στις 17:30. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας θα αγωνιστεί στη Football League τη νέα σεζόν.