Σε φάση φορμαρίσματος έχει μπει ο ΠΑΣ Γιάννινα απ’ αυτήν την εβδομάδα, γι’ αυτό και οι προπονήσεις είναι πλέον μόνο απογευματινές. O κ. Γιαννίκης δουλεύει εντατικά τα πλάνα του για το φιλικό παιχνίδι με τον Θεσπρωτό σε πρώτη φάση, με ορίζοντα φυσικά και την έναρξη του πρωταθλήματος, που ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν θα είναι στις 15 ή 22 του μηνός. Ενδεχομένως αυτό να ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Τρίτη που θα συνεδριάσει η Super League 2.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες είναι κάποιοι νέοι ρόλοι που έχουν ανατεθεί σε παίκτες, όπως για παράδειγμα στον Νικολιά που σήμερα στο δίτερμα έπαιξε ως δεκάρι, ενώ στην άλλη ομάδα έπαιζε ο Νάουμετς στη θέση αυτή. Στα στόπερ ο Σιόντης είχε πάρει τη θέση του κεντρικού στην τριάδα και ο Ζώγκος στην άλλη ομάδα. Ο Παντελάκης που είναι και η πιο πρόσφατη άφιξη, προς το παρόν δοκιμάζεται ως δεξί στόπερ στην τριάδα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε και στο γήπεδο το Σάββατο, αν βέβαια ο προπονητής επιλέξει 3-4-1-2 και όχι 4-2-3-1 που βλέπαμε κατά κόρον ως τώρα.

Στη σημερινή προπόνηση το «παρών» έδωσε και ο Σεργκελασβίλι, αλλά όπως είναι φυσικό ήρθε απλά για να δει τους συμπαίκτες του και το πώς τα πηγαίνουν. Δεν είναι βέβαια ακόμα σε φάση να κάνει έστω και ατομικό πρόγραμμα, αφού πολύ πρόσφατα άφησε τις πατερίτσες.

Απών ήταν ο Ελευθεριάδης, ενώ ατομικό για προληπτικούς λόγους έκαναν οι Πανουργιάς και Καρτάλης.