Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την ικανοποίηση της για την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος» του μεγάλου δακτυλίου της πόλης με προϋπολογισμό 27,3 εκατομμύρια.

Οι υπηρεσίες του Δήμου αποδεικνύουν πως έχουν και την αρτιότητα και την δυνατότητα να σχεδιάσουν και να ωριμάσουν μεγάλα έργα.

Στο εξής θα κληθούν να τα υλοποιήσουν κιόλας.

Δέσμευση της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι ότι θα προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς όλες τις διαδικασίες για την δημοπράτηση και την ολοκλήρωση του οδικού άξονα μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό περιθώριο.

Χαιρετίζει την ένταξη η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»

Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» ως η παράταξη επί της θητείας της οποίας σχεδιάστηκε, μελετήθηκε και υποβλήθηκε προς χρηματοδότηση το έργο του «Μεγάλου Δακτυλίου» χαιρετίζει την απόφαση ένταξης του έργου από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ηπείρου στο ΠΕΠ από όπου και θα χρηματοδοτηθεί.

Ως Δημοτική Αρχή είχαμε προαναγγείλει την περασμένη εβδομάδα της θετικές εξελίξεις.

Πρόκειται για το επιστέγασμα μιας επίπονης προσπάθειας, για την υλοποίηση ενός σπουδαίου έργου υποδομής και ανάπτυξης, το οποίο συνάντησε αλλά ξεπέρασε μεγάλες δυσκολίες.

Τα μεγάλα και οραματικά έργα θέλουν ένα εύλογο χρόνο ωρίμανσης.

Χάρη στις ενέργειες όμως τις Δημοτικής μας Αρχής ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα και είμαστε την ευχάριστη θέση να ελπίζουμε ότι θα γίνει πράξη ένα από τα πιο σημαντικά και αναπτυξιακά έργα που θα υλοποιήσει ο Δήμος Ιωαννιτών.

Από εδώ και πέρα είναι ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στο τελικό στάδιο διασφάλισης υλοποίησης του έργου.

Εμείς θα είμαστε παρόντες για να παρακολουθούμε την εξέλιξή του, όπως θα κάνουμε άλλωστε και για όλα τα υπόλοιπα έργα τα οποία έχουμε αφήσει ως παρακαταθήκη, ώριμα και με διασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις προκειμένου να ολοκληρωθούν προς όφελος του τόπου.