Στις επάλξεις θα βρεθεί και πάλι από σήμερα η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα που ταξιδεύει για τη Λάρισα για να αντιμετωπίσει στις 17:30 στο Αλκαζάρ την τοπική ΑΕΛ.

Πέρυσι η «κυανόλευκη» ομάδα έκανε μία θριαμβευτική πορεία στη Super League και έφτασε ως το final-4, ενώ κατάφερε να αναδείξει και να προωθήσει στην πρώτη ομάδα δύο πολύ ταλαντούχους παίκτες, τους Λώλη και Γροσδάνη που έγιναν επαγγελματίες, αλλά είναι σίγουρο ότι η περσινή «φουρνιά» θα δώσει κι άλλα ταλέντα, αφού κάθε παίκτης εξελίσσεται με τον δικό του τρόπο και στον δικό του χρόνο.

Η φετινή Κ17, βέβαια, ξεκινάει κάτι νέο και διαφορετικό, αφού το ρόστερ αλλάζει και θα απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό από παιδιά των περσινών Κ16 και Κ15 και μαζί αλλάζει και ο προπονητής, που θα είναι ο Χρήστος Αγγέλης που επέστρεψε στις ομάδες υποδομών μετά την παραίτηση του Μάριου Παναγιώτου.

Να σημειωθεί ότι κεντρική απόφαση της ομάδας είναι οι Ακαδημίες της να παίζουν το ίδιο σύστημα που παίζει και η μεγάλη ομάδα, οπότε Κ19 και Κ17 σε πρώτη φάση και ίσως αργότερα και η Κ15, θα προσπαθήσουν να μπουν στα «καλούπια» του 4-2-3-1.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αδάμος Κουκούλης και βοηθοί του οι Δημήτριος Παραφέστας και Γρηγόριος Δεδικούσης, όλοι του συνδέσμου Λάρισας. Παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Παγωνόπουλος (Θεσσαλίας).

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και στους δύο ομίλους έχει ως εξής: