image description

Νικηφόρο με σκορ 3-1 ήταν το πέμπτο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα για την περίοδο προετοιμασίας του για τη Super League 2, κόντρα στον Θεσπρωτό που θα αγωνίζεται στη νέα Football League. Ο ΠΑΣ έκανε ένα πολύ καλό α’ μέρος, όπου πέτυχε κιόλας τα 3 γκολ της φιλικής αυτής αναμέτρησης με τον Σιόντη και τον Παμλίδη (2), ενώ έχασε και αρκετές ευκαιρίες. Στην επανάληψη ο ρυθμός διατηρήθηκε ως το 75’ περίπου σ’ ένα ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά στα τελευταία 15 λεπτά οι δύο ομάδες έριξαν πολύ την απόδοσή τους.

Παρά την εύκολη νίκη, πάντως, ο Θεσπρωτός ίσως να μην προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, ειδικά αν θεωρήσουμε ότι το παιχνίδι ήταν πρόβα τζενεράλε και ότι η Super League 2 ξεκινάει σε μία εβδομάδα. Ο ΠΑΣ χρειάζεται ακόμα χρόνο για να φτάσει να θεωρηθεί φαβορί ή μεταγραφές για να λύσει τα διάφορα προβλήματα που γίνονται επαναλαμβανόμενα εμφανή στα φιλικά του.

Ο κ. Γιαννίκης παρέταξε και στα δύο ημίχρονα σήμερα την ομάδα με διαφορετικό σύστημα, με 3 στόπερ και 2 επιθετικούς, ενώ στα χαφ υπήρχε μία τετράδα απλωμένη στο γήπεδο μ’ ένα δεκάρι να παίζει πίσω από τους επιθετικούς (3-4-1-2). Όπως τόνισε και αργότερα στις δηλώσεις του ο κ. Γιαννίκης είναι ένα εναλλακτικό πλάνο που δουλεύτηκε τις τελευταίες μέρες και ήθελε να δει τι αδυναμίες θα παρουσιαστούν για να διορθωθούν προσεχώς.

Από τους “κυανόλευκους” ξεχώρισαν σε απόδοση οι Παμλίδης, Αποστολόπουλος και Γκαρσία, ενώ στο β’ μέρος καλή εντύπωση άφησε ο Νάουμετς.

Στον ΠΑΣ θα περιμένουν πλέον μέχρι Τρίτη να δουν αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό αν έχουμε αναβολή, με την Κασσιόπη και τα Τρίκαλα να είναι πιθανότεροι αντίπαλοι αυτή τη στιγμή.

Οι λεπτομέρειες της αναμέτρησης ΕΔΩ

Δείτε τα 3 γκολ του ΠΑΣ και σε λίγο θα ανέβουν τα στιγμιότυπα με όλες τις φάσεις και φυσικά με τα 4 γκολ της αναμέτρησης.