Δύο φιλικά προγραμματίστηκαν και επίσημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα διεξαχθούν αμφότερα στο “Ζωσιμάδες” αυτήν την εβδομάδα. Το πρώτο θα είναι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου με τον Ολυμπιακό Βόλου και το δεύτερο με την ομάδα της Κασσιόπως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Η ΠΑΕ ήταν ήδη σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο αναβολής του πρωταθλήματος, το οποίο ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή ότι θα ξεκινήσει στις 29 του μήνα. Έτσι έκλεισε τα δύο αυτά φιλικά, με τα οποία ο κ. Γιαννίκης θα “τσεκάρει” και πάλι την ετοιμότητα των παικτών του. Η ψυχική κούραση, πάντως, ήδη ταλαιπωρεί τους παίκτες των 12 ομάδων.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση και τα φιλικά:

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές μας μετά το χθεσινό ρεπό, με όλη την ομάδα διαθέσιμη στο προπονητικό team, εκτός των Lasha και Ελευθεριάδη που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης.

Για την υπόλοιπη ομάδα η προπόνηση σήμερα περιελάμβανε ασκήσεις αντοχής για ξεκίνημα και στη συνέχεια δουλειά πάνω στα τεχνικά κομμάτια του προπονητή μας.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας αύριο στις 18.00, στο ΠΕΑΚΙ.

Παράλληλα και μετά την ανακοίνωση της Super League 2 για έναρξη πρωταθλήματος 29 Σεπτεμβρίου, η ομάδα μας προγραμμάτισε 2 φιλικά στο Ζωσιμάδες, την Παρασκευή 13/9 με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κυριακή 15/9 με την Κέρκυρα. Και τα 2 παιχνίδια θα έχουν ώρα έναρξης στις 17.30.

Επίσης αλλαγή έγινε και στο ωράριο λειτουργίας του Τμήματος Εισιτηρίων το οποίο και θα είναι πλέον ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 – 17:00