image description

Σκληρή δουλειά, πολλή όρεξη για μπάσκετ και ενωτικό κλίμα στα αποδυτήρια είναι τα στοιχεία που διακρίνει κάποιος βλέποντας το πώς κινείται και οργανώνεται για τη νέα σεζόν η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα. Η 6η Οκτωβρίου που είναι η ημερομηνία του πρώτου αγώνα κυπέλλου Ελλάδος με τις Εσπερίδες Καλλιθέας και η 13η Οκτωβρίου που είναι η πρεμιέρα της Α1 με τον Ολυμπιακό, είναι ακόμα μακριά, αλλά η ομάδα θέλει να είναι πανέτοιμη για το ξεκίνημά της και να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Μεγάλη αδημονία, αλλά και πίστη για μια εξαιρετική χρονιά, έχει καλλιεργηθεί και στους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα WBC που φέτος θα κατακλύσουν το νέο κλειστό για χάρη των κοριτσιών. Αν μάλιστα κρίνουμε και από την εκδήλωση χορηγού που μετατράπηκε σε φιέστα με πυρσούς και συνθήματα, τότε σίγουρα η στήριξη της ομάδας θα είναι έντονη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης αυτής χορηγού εταιρείας, η εκπομπή του ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 «Στη Λακούβα» και ο Μιχάλης Μερτζιανίδης ετοίμασαν ένα μίνι αφιέρωμα στο οποίο μιλάνε οι Γιάννης Ζήκος (αντιπρόεδρος), Άγγελος Καχριμάνης (γενικός αρχηγός), Τόλης Μιχαήλ (τα πάντου και παντού…), Ντίνα Σαρηγιαννίδου (αρχηγός) και τις παίκτριες Πανωραία Ντάλλα, Άντι Τόμπκινς, Θάλεια Κανέλλου, Μαρία Κατσαμούρη, Μπράντλεϊ Μοντγκόμερι και Μιραμάρ Μπογκντάντ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ αναφέρθηκαν στα σχέδιά τους για τη χρονιά που έρχεται, τους στόχους και το καλό κλίμα που επικρατεί ήδη στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής