Δεν «περπάτησε» ούτε ένα μήνα η συνεργασία Οφρυδόπουλου και Δόξας Δράμας, αφού η ομάδα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στα θέλω του Σωκράτη Οφρυδόπουλου κι έτσι οι «μαυραετοί» ανακοίνωσαν σήμερα τον αντικαταστάτη του που θα είναι ο 48χρονος Κρητικός τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης.

Μετά τον Νίκκι Παπαβασιλείου που παραιτήθηκε από τον Εργοτέλη, ο Οφρυδόπουλος ήταν η δεύτερη απώλεια από πάγκο Super League 2 κι όλα αυτά πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Κώστα Ανυφαντάκη. Ο 48χρονος Κρητικός τεχνικός (γεννηθείς στο Ρέθυμνο το 1971) έχει εργαστεί σε Καβάλα (δυο θητείες), Πανθρακικό, Επισκοπή (με αμφότερες στη Φούτμπολ Λιγκ), Ιωνικό και μέχρι πρότινος ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Ο νέος προπονητής μας δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή φιλικού την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα στελέχη που θα τον πλαισιώσουν στο επιτελείο.

«Να αξιοποιήσουμε το χρόνο»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας Δράμας ανέφερε: «Έρχομαι σε μια πολύ ιστορική ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη αυτή ευθύνη. Με πίστη στη δουλειά μας και μέγιστη προσπάθεια, με τη στήριξη όλων, μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και γενικότερα τα στελέχη της Δόξας. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το μάξιμουμ, το 100%, , για να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και της δυναμικής της Δόξας. Καλούμαστε να αξιοποιήσουμε το χρόνο, περίπου δυο εβδομάδων, ως την έναρξη των επίσημων ματς, πρώτα το Κύπελλο και μετά την πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον Καραϊσκάκη και μάλλον μας εξυπηρετεί η καθυστέρηση στην εκκίνηση».

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Ανυφαντάκη στη Δόξα Δράμας και ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά με διακρίσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ