image description

Με την 1η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής Ανδρών Βορείου Ελλάδος της Επιτραπέζιας αντισφαίρισης  να διεξάγεται την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στα Γιάννινα και (11:00 μέχρι 17.00)  ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ. Στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας (ΕΑΝΚΙ) θα βρεθούν και οι δέκα ομάδες της Β΄ Εθνικής , αφού οι αγωνιστικές είναι συγκεντρωτικές και θα πραγματοποιηθούν συνολικά σε εννέα Σαββατοκύριακα για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Σωματεία από την Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Πολύγυρο, Βέροια, Σίνδο, Φλώρινα και φυσικά ο Α.Σ. Φ.Ε.Α Ιωαννίνων θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη, για ένα αισιόδοξο ξεκίνημα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων θα αγωνισθεί για 1η φορά στη Β΄ Εθνική Ανδρών, μετά την άνοδο που πέτυχε την περυσινή αγωνιστική περίοδο από το Α΄ τοπικό πρωτάθλημα και ύστερα από εξαιρετική πορεία τερματίζοντας στη 2η προνομιούχο θέση.

Επίσης θα είναι η  1η φορά που  θα διεξαχθούν αγώνες  Β΄ Εθνικής  πινγκ-πονγκ  στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και είναι μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος να δουν αγώνες σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Σε πέντε τραπέζια ταυτόχρονα θα γίνονται  πέντε αγώνες.