Τρόπους να σπάσει τη μονοτονία και να ανακτήσει κίνητρα ψάχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η 2,5 μηνών προετοιμασία σίγουρα δεν επιδρά με τον καλύτερο τρόπο στις ομάδες που ξεκίνησαν από νωρίς τη δουλειά στο γήπεδο. Και ο καλύτερος τρόπος να σπάσει η μονοτονία δεν είναι άλλος από τα δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, τον οποίο υποδέχεται σήμερα στις 17:30 στο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα, θα αγωνίζεται φέτος στη Football League, όπως οι Θεσπρωτός και Βέροια που αντιμετώπισε νωρίτερα στην περίοδο προετοιμασίας η «κυανόλευκη» ομάδα, αλλά πρόκειται για πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με υψηλούς στόχους φέτος, οπότε ως αντίπαλος θα είναι πολύ ανταγωνιστικός. Να σημειωθεί δε, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει σήμερα το 7ο φιλικό του, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα το 6ο.

Ο κ. Γιαννίκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού μόνο οι Ελευθεριάδης και Σεργκελασβίλι που έχουν μεγάλους τραυματισμούς έχουν τεθεί εκτός. Το ενδιαφέρον, όμως, εστιάζεται στο αν θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, όπως έγινε κατά κόρον μέχρι τώρα στα φιλικά ή αν θα προτιμηθεί μία συγκεκριμένη ενδεκάδα να παίξει για 60-70 λεπτά, ώστε να αρχίσει να υπάρχει και μεγαλύτερη συνοχή μεταξύ των παικτών που έχουν αποκτήσει ένα προβάδισμα για την ενδεκάδα.

Φυσικά ενδιαφέρον θα έχει και το πόσο έτοιμη θα παρουσιαστεί η ομάδα στα φιλικά με Ολυμπιακό Βόλου και Κασσιόπη για να παίξει παιχνίδι κυριαρχίας. Δεδομένου ότι ο ΠΑΣ θα θέλει φέτος τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια, η ανάπτυξη παιχνιδιού και η δημιουργία φάσεων είναι οι κρίσιμοι τομείς που θα κρίνουν την επιτυχία.

Για τα φιλικά παιχνίδια με Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα έχει ανοιχτή τη θύρα 4 του γηπέδου για τους φιλάθλους με γενική είσοδο 5€, ενώ αντίστοιχα οι μικροί φίλοι του ΠΑΣ θα έχουν δωρεάν είσοδο στο “Ζωσιμάδες”.

Η προμήθεια των εισιτηρίων θα μπορεί να γίνει από τις 16.30 στο εκδοτήριο του Σταδίου με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019-20 να ισχύουν κανονικά στους δύο αγώνες.

Τη φιλική αναμέτρηση που ξεκινάει στις 17:30 θα σας μεταδώσει ραδιοφωνικά ο ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3.