Μ’ έναν νέο προπονητή θα συνεργάζεται η ομάδα της Ελπίδας Ιωαννίνων τη νέα σεζόν κι αυτός θα είναι ο Ιωάννης Σκορίλας, που είχε συνεργαστεί με τη γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ, αλλά και ομάδες των Αθηνών στο παρελθόν.

Η ανακοίνωση της Ελπίδας αναφέρει:

Ο σύλλογος μας ανακοινώνει από σήμερα την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Πετοσφαίρισης Ιωάννη Σκορίλα,ο οποίος στο παρελθόν είχε εργασθεί σε διάφορες ομάδες των Αθηνών και το τελευταίο διάστημα σε ομάδα της πόλης μας.

Η πρόεδρος, το Δ.Σ.,οι προπονητές και οι αθλήτριες καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε υγεία, καλές αγωνιστικές σεζόν και προσδοκούμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία για όλους μας.

Δήλωση Ιωάννη Σκορίλα

“Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω την πρόεδρο και το ΔΣ του Α. Σ. ΕΛΠΙΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, τόσο για την πρόταση συνεργασίας που μου έγινε, οσο και για την εκτίμηση και τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπό μου.
Θέλω να διαβεβαιώσω ότι από την πλευρά μου, θα κατά βάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την οργανωμένη και μεθοδική δουλειά που ήδη γίνεται στον σύλλογο. “