Ευκαιρία για συμπεράσματα δήλωσε ο Λεωνίδας Βόκολος ότι έδωσε το σημερινό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Βόκολος:

«Ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας για μας που ξεκινήσαμε αργά και που διανύουμε την 4η εβδομάδα προετοιμασίας. Τηρούμενων των αναλογιών έμεινα ικανοποιημένος. Είμαστε ακόμα μια νέα ομάδα και ηλικιακά και μέσα στο γήπεδο. Ήταν πολύ καλός ο αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε και είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, ήταν καλύτερος ο ΠΑΣ, είχαμε κάποια καλά διαστήματα κι εμείς όμως. Τα φιλικά είναι για να δουλέψουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα και στόχος μας να είμαστε έτοιμοι σε δύο εβδομάδες για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την αργή εκκίνηση του πρωταθλήματος: «Λέμε τα ίδια κάθε χρόνο. Σε άλλες χώρες ο προγραμματισμός γίνεται τον Μάρτιο κι εμείς ακόμα δεν είμαστε σίγουροι. Είναι μεγάλο για κάποιες ομάδες το διάστημα της προετοιμασίας, για μας όμως η καθυστέρηση είναι καλή για να κερδίσουμε λίγο ακόμα χρόνο, αλλά για τη χώρα και το πρωτάθλημα δεν είναι καλή αυτή η εικόνα της καθυστέρησης».

 

Αμαραντίδης Γιάννης: «Μπήκαμε μουδιασμένα»

«Στην αρχή μπήκαμε μουδιασμένα, προσπαθήσαμε να πιέσουμε, κάναμε ό,τι μας είπε ο προπονητής, αλλά δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα. Είμαστε νέα ομάδα και τρέχουμε πολύ. Δεν μας βγήκαν όλα, αλλά είχαμε καλή εικόνα και μπορούμε και καλύτερα. Πιστεύουμε θα πάμε καλά και θα δώσουμε το παν στο πρωτάθλημα».