image description

Πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι σημαίνει ΠΑΣ, ποιοι είναι οι στόχοι του και πως μπορεί να τους πετύχει εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το φιλικό με τον ΑΟΚ Κέρκυρα ο Πίτου Γκαρσία που σήμερα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και κάθε ματς θα είναι δύσκολο, δεν θα υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα σ’ αυτήν την κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι και κάθε λεπτό ότι αυτή η φανέλα δεν είναι για όλους, είναι πολύ βαριά. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες θα έρχονται εδώ για να κλειστούν. Θα μας δυσκολέψουν κάποιες στιγμές γιατί δεν θα έχουμε χώρους, αλλά πρέπει να έχουμε υπομονή και να πιστεύουμε στον εαυτό μας και τη δουλειά μας και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για την εμπειρία της κατηγορίας και ποιο θα είναι το κρίσιμο στοιχείο της επιτυχίας: «Δεν είναι μια εύκολη κατηγορία. Υπάρχουν πολύ δυνατές και ιστορικές ομάδες φέτος. Εμένα αυτό που με κάνει ήσυχο είναι ότι όλα τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια, δεν τα παρατάνε και δουλεύουν σκληρά και αν είμαστε καλά εμείς όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και μακάρι να ανεβάσουμε την ομάδα».

Για τους Αργεντίνους του ΠΑΣ που έχουν γράψει ιστορία και αν ρώτησε κάποιον πριν έρθει: «Δεν ρώτησα κάποιον, είμαι 12 χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω τι σημαίνει αυτή η ομάδα και τι ιστορία έχει οπότε δεν χρειάστηκε να ρωτήσω κάτι για να αποφασίσω πριν υπογράψω».

Οι δηλώσεις Γκαρσία μετά τον κ. Γιαννίκη