image description

Τη γεύση της Melissa θα έχει το φετινό Pasta Party, το οποίο περιμένει τους αθλητές και τους εθελοντές του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ.

Το Melissa Pasta Party θα πραγματοποιηθεί σε έναν ξεχωριστό χώρο, στο εστιατόριο ΟΑΣΙΣ, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, που προσφέρει τον χώρο και τις εγκαταστάσεις του για την παρασκευή των γευμάτων, την οποία θα αναλάβει το προσωπικό του και σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Όσοι ήδη θα έχουν τρέξει στους αγώνες του Σαββάτου, αλλά και όσοι θα πάρουν μέρος την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ. και στον αγώνα των 10 χλμ., με την προϋπόθεση ότι θα έχουν στον καρπό τους το βραχιολάκι της διοργάνωσης, θα γευτούν ένα πλούσιο σε υδατάνθρακες γεύμα με μακαρόνια και σάλτσες της Melissa, τα οποία είναι ονομαστά για τη γεύση τους και τη θρεπτική τους αξία.

Τα κυπελλάκια των συμμετεχόντων δε θα έχουν μόνο ζυμαρικά και σάλτσες της Melissa, αλλά θα συνοδεύονται και από τη Γεύση του Καλού, τη γεύση δηλαδή των κίτρινων τυριών της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη», που για μία ακόμη χρονιά στηρίζει με προϊόντα της το Pasta Party.

To Melissa Pasta Party στο εστιατόριο ΟΑΣΙΣ θα έχει και επιδόρπιο, το οποίο θα αναλάβουν τα ζαχαροπλαστεία Motley, ενώ όλοι θα ξεδιψάσουν με φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος» και αναψυκτικά με φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος».