Σε μια κατάμεστη από κόσμο πλατεία Μαβίλη πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου το 1ο Night Street Tennis, που διοργάνωσε το TOPSPIN EPIRUS TENNIS CENTER. Για περισσότερο από δύο ώρες εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του τένις δοκίμασαν να παίξουν το αγαπημένο μας άθλημα στα ειδικά γήπεδα που είχαν στηθεί, ενώ υπο το φως των προβολέων, το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο όμορφο και ειδυλλιακό!

«Στόχος μας ως TOPSPIN EPIRUS TENNIS CENTER είναι να βγάλουμε το τένις στον κόσμο. Να το κάνουμε ακόμη πιο γνωστό και οικείο στον καθένα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδειξε να το ευχαριστιέται» αναφέρει σε δήλωσή του ο head coach της ακαδημίας Αριστοτέλης Ντάλιας. Και συνεχίζει: «Το πλεονέκτημα του TOPSPIN EPIRUS TENNIS CENTER δεν είναι μόνο ότι παίζουμε τένις 12 μήνες το χρόνο με ασφάλεια, μακριά από την έγνοια της κακοκαιρίας. Το πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε καταφέρει σε ένα μόλις χρόνο να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παρέα, που αγαπά το τένις και τον αθλητισμό γενικότερα. Την αγωνιστική χρονιά που έρχεται ετοιμάζουμε πολλά και σημαντικά event για όλους τους αθλητές μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Night Street Tennis και η επιτυχία που είχε σηματοδότησε την αρχή αυτών των event».

Το TOPSPIN EPIRUS TENNIS CENTER θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης και ειδικότερα τη WIND (Κατάστημα Ιωαννίνων, στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου), το καφέ μπαρ «ΤΟ ΔΩΔΕΚΑ» και το εστιατόριο «ΖΑ ΜΑΜ ΦΟΥ». Τέλος, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Ιωαννιτών για την συνεργασία και τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, που παρέστησαν στην εκδήλωση.