image description

Μεγαλώνει το σασπένς όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου στο Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ και διαμορφώνονται οι τρεις 4άδες που θα αναμετρηθούν στα play-offs για την τελική κατάταξη.

Στο σπουδαιότερο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, η οποία ολοκληρώθηκε χθες τα μεσάνυχτα, η ΠΙΝΔΟΣ κέρδισε τη ΔΩΔΩΝΗ με 68-64, σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που παρακολούθησε και αρκετός κόσμος.

Άξια αναφοράς είναι η πρώτη νίκη της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ που κέρδισε τα ΙΚΕΑ με 43-40, σ’ ένα ακόμα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ακάθεκτοι συνέχισαν για μία ακόμα εβδομάδα οι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και συνέχισε το σερί κόντρα στους ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ κερδίζοντάς τους με 54-64.

ergasiako-mme-astynomikoi

Συντριβή για τα ΜΜΕ από τους ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ με 31-67, σ’ ένα ματς που τα ΜΜΕ μπλόκαραν από το πρώτο δεκάλεπτο στο σκοράρισμα και το 15-1 του πρώτου δεκαλέπτου είναι ενδεικτικό. Από εκεί και πέρα πέταξαν «λευκή πετσέτα», καθώς υπήρχαν και αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών και η ομάδα κοιτάζει μπροστά στα ντέρμπι που θα κρίνουν την είσοδό της στην πρώτη 8άδα. Αντιθέτως οι Αστυνομικοί έκαναν μια καλή προπόνηση εν όψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος που συμμετέχουν αυτές τις μέρες.

ergasiako-mme-astynomikoi-paidia

Η πιο όμορφη στιγμή της αναμέτρησης, πάντως, ήταν το τελευταίο δίλεπτο, όπου όσοι παίκτες των δύο ομάδων συνοδεύονταν από τα παιδιά τους, τους έδωσαν τις φανέλες τους και τα… έριξαν στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσει να «ψήνεται» και η επόμενη γενιά μπασκετικών. Όπως ήταν φυσικό τα παιδάκια από 4 ως 12 ετών που έπαιξαν «έκλεψαν» την παράσταση, στην πιο γλυκιά «κλοπή» που ανέχονται οι… Αστυνομικοί!

Σε άλλα ματς, οι ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και νίκησαν τους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ με 61-35 και οι ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, αν και στο ρελαντί, κατέβαλαν την αντίσταση των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, οι οποίοι δίνουν τη μάχη με τα ΜΜΕ για την 8άδα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Τραπεζικοί-Δημοτικοί Υπάλληλοι 61-35

Πυροσβέστες – Δικηγόροι  54-64

ΠΙΝΔΟΣ-ΔΩΔΩΝΗ 68-64

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ-ΙΚΕΑ 43-40

Μηχανικοί- Εκπαιδευτικοί 68-57

ΜΜΕ-Αστυνομικοί 31-67

 

Η Βαθμολογία (σε 8 αγώνες)

1. Δικηγόροι 16

2. Μηχανικοί 15

3. Αστυνομικοί 15

4. Τραπεζικοί 14

5. Πίνδος 13

6. Δωδώνη 13

7. Πυροσβέστες 11

8. Εκπαιδευτικοί 11

9. ΜΜΕ 10

10. Εγνατία Οδός 9

11. ΙΚΕΑ 9

12. Δημοτικοί Υπάλληλοι 8