image description

Ισόπαλη (2-2) έληξε στην Αγυιά η πρόβα τζενεράλε της Παναχαϊκή εν όψει της Superleague 2 με τον Απόλλων Σμύρνης.

Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, το τελευταίο πριν την έναρξη της νεοσύστατης Superleague 2 ολοκληρώθηκε για την Παναχαϊκή. Οι “κοκκινόμαυροι” αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος στην Αγυιά μετά τα έργα και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τον Απόλλων Σμύρνης.

Στο πρώτο μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Μιλόσεβιτς ξεκίνησαν νωθρά και μέχρι το 12′ είχαν δεχτεί δυο τέρματα από τους Μπλάζιτς (5′) και Μαρκόφσκι (12′). Ωστόσο, μετά από το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και με έναν εξαιρετικό Σιατραβάνη που και στα δύο ημίχρονα έκανε τα πάντα στο γήπεδο, κατάφεραν να συνέλθουν και να μειώσουν σε 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Παναχαϊκή μπήκε με μεγάλα κέφια, όντας “μεταμορφωμένη” σε σχέση με το ξεκίνημα του α’ μέρους και έχασε την πρώτη τεράστια ευκαιρία με τον Κυνηγόπουλο στο 47′. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερο… μύριζε γκολ, το οποίο και τελικά ήρθε στο 66′.

Ο Κυνηγόπουλος πήρε το αίμα του πίσω από τον Αναγνωστόπουλο και ισοφάρισε. Το 2-2 δεν άλλαξε, με τις δυο ομάδες να προβαίνουν σε αρκετές αλλαγές, ενώ οι φίλοι της Παναχαϊκής είδαν και τον νεοφερμένο Όρλαντιτς να κάνει το ντεμπούτο του.

Σίγουρα, ο Μιλόσεβιτς συνέλεξε και θετικά και αρνητικά στοιχεία, με το πρώτο εικοσάλεπτο να αποτελεί ένα πολύ καλό “μάθημα” εν όψει και της πρεμιέρας σε δύο εβδομάδες με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Και για τις δυο ομάδες έπαιξαν οι:

Παναχαϊκή: Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Ιμεράι, Κυνηγόπουλος, Σιατραβάνης, Κολ, Μωραΐτης, Λινάρδος, Όρλαντιτς, Ιντζόγλου, Ρουγκάλας, Μασούρας.

Απόλλων Σμύρνης: Αναγνωστόπουλος, Ζησόπουλος, Κύργιας, Χουχούμης, Κυριακίδης, Λαγός, Παυλίδης, Μπλάζιτς, Τόμας, Μπαστιάνος, Μαρκόφσκι, Βιτλής, Γκίνο, Παρτάλης, Βάρκας, Εντουάρντο, Βουό, Αγροδήμος, Βαφέας.