Στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Μαΐου διεξήχθη το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα 2016 της Ένωσης TKD Βορείου Ελλάδος. Ο ΔΙΑΣ αγωνίστηκε με 32 αθλητές καταφέρνοντας για ακόμα μια φορά να διακριθεί κατακτώντας ξανά τη 2η θέση στην ομαδική βαθμολογία και ταυτόχρονα να παραμείνει στη 2η θέση της γενικής κατάταξης για το 2016 και μάλιστα αυξάνοντας τη διαφορά από τον τρίτο στην κατάταξη σύλλογο.

dias-2

Συγκεκριμένα η αποστολή είχε ως εξής : Πλόσκα Σπυριδούλα χρυσό, Στάμου Μαργαρίτα χρυσό στην κατηγορία νεανίδων και δεύτερο χρυσό στην κατηγορία γυναικών, Εργάτη Ελένη χρυσό, Τσιούρης Ιωάννης χρυσό, Στεφάνου Κατερίνα χρυσό, Στύλιου Μιλένα χρυσό, οι Στάθης Μάριος χρυσό και Καμαγιάννης Γιάννης αργυρό αγωνίστηκαν στην ίδια κατηγορία (2005 -33kgr) και αναμετρήθηκαν στον τελικό. Κοσμάς Βασίλης αργυρό, Κύργου Αικατερίνη αργυρό, Πλόσκας Χριστόδουλος αργυρό, Κλήμη Βασιλική αργυρό, Μύταρη Ελευθερία αργυρό, Τσαμπαλά Σταματία αργυρό, Παύλου Ειρήνη αργυρό στην κατηγορία γυναικών και χάλκινο στην κατηγορία νεανίδων, Πάσχου Δάφνη χάλκινο στις γυναίκες και χάλκινο στις νεάνιδες, Αγγέλης Παναγιώτης χάλκινο, Βλάχος Βασίλης χάλκινο, Ζολώτα Μαρία χάλκινο, Κοσμά Ιωάννα χάλκινο, Λιούγκου Μαργαρίτα χάλκινο, Τάτσης Χάρης χάλκινο και Κίτσιος Κων/νος χάλκινο. Στην αποστολή επίσης συμμετείχαν οι : Γιώτης Παντελής, Καμαγιάννης Δημήτρης, Μύταρη Ελευθερία, Παπαδιάς Αναστάσιος, Τσούρης Στέφανος, Αγγέλης Κων/νος, Κύργος Αποστόλης, Μίσσιος Χρήστος και Μίσσιου Ματούλα. Απολογισμός 8 Χρυσά, 8 Αργυρά και 10 Χάλκινα μετάλλια.

dias-3

Μετά τη λήξη ενός ακόμα επιτυχημένου αγώνα για το ΔΙΑ, ο Δάσκαλος και προπονητής του συλλόγου κύριος Ανδρέας Μιμηγιάννης δήλωσε τα εξής: «Εδώ και δύο περίπου χρόνια βρισκόμαστε σε σταθερά ανοδική αγωνιστική πορεία. Οι αθλητές μας και σε αυτό το πρωτάθλημα είχαν πολύ καλούς αγώνες διατηρώντας και εδραιώνοντας έτσι τη 2η θέση στη γενική κατάταξη της Ένωσης TKD Βορείου Ελλάδος. Το καλοκαίρι έρχεται και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα ατονήσουν, ο σύλλογος όμως θα συνεχίσει να προπονείται σε καθημερινή βάση τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο παραδοσιακό TAEKWONDO με σκοπό να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τις επιδόσεις των αθλητών μας. Πέρα από τις προπονήσεις μας σχεδιάζουμε τη συμμετοχή μας σε κάποια καλοκαιρινά camp για να έχουμε την ευκαιρία να προπονηθούμε με αθλητές και Δάσκαλους άλλων συλλόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό».