Μέλη του Δ.Σ. της μπασκετικής ΚΕΔ είναι από σήμερα ο πρώην Γιαννιώτης διαιτητής κ. Μητσόπουλος, όπως επίσης και ο παλιός διαιτητής Νίκος Παπαδημητρίου, με τις ομάδες της πόλης να τους συγχαίρουν για την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Συγχαρητήρια από Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Μπάσκετ του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής ομάδας του Συλλόγου και οι προπονητές και προπονήτριες της ομάδας, συγχαίρουμε τον κ. Κωνσταντίνο Μητσόπουλο για την ένταξή του στο συμβούλιο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) και παράλληλα του ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία σε μία ακόμα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του, πιστεύοντας ακράδαντα ότι και σε αυτή θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό. Το Γιαννιώτικο μπάσκετ της πόλης οφείλει να αισθάνεται υπερήφανο που είχε και έχει στις τάξεις του ανθρώπους σαν τον κ. Μητσόπουλο.

Συγχαρητήρια από τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC συγχαίρει τους κυρίους Κώστα Μητσόπουλο και Νίκο Παπαδημητρίου για την ένταξή τους στο συμβούλιο της ΚΕΔ (Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας) και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στο έργο τους!

Η νέα ΚΕΔ εκτός από τους δύο Γιαννιώτες απαρτίζεται ακόμη από τους Κυριάκο Ταβουλαρέα, Κώστα Κορομηλά και Γιώργο Τανατζή.

Συγχαρητήρια από ΑΓΣΙ

Συγχαρητήρια στον Κ. Μητσόπουλο

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΓΣΙ, συγχαίρει τον Γιαννιώτη διαιτητή, κ. Κωνσταντίνο Μητσόπουλο ο οποίος είναι πλέον μέλος του ΔΣ της ΚΕΔ.
Η οικογένεια του ΑΓΣΙ θεωρεί μεγάλη επιτυχία την συμμετοχή του Γιαννιώτη διαιτητή στο συμβούλιο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Συγχαρητήρια από IBC

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ioannina Basketball Club συγχαίρει τον κ. Μητσόπουλο για την ένταξη του στο Δ.Σ. της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας(ΚΕΔ) της Ε.Ο.Κ.
Πρόκειται για μια εξέλιξη που δικαιώνει απόλυτα την εξαιρετική πορεία που έχει διαγράψει ο κ. Μητσόπουλος στα διαιτητικά δρώμενα στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, το οποίο και υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών.

Του ευχόμαστε καλή θητεία.

Εκ της Διοικήσεως

Ευχές και προς τον. Παπαδημητρίου εξέφρασε η επιτροπή διοργάνωσης του εργασιακού μπάσκετ.