1. Ανδρική ομάδα

Τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο ΑΓΣΙ που είναι προσκεκλημένος σε τουρνουά των Αετών Βέροιας  στην ομώνυμη πόλη. Το προπονητικό τιμ θα έχει την ευκαιρία να δει την εξέλιξή της μέσα από δυνατά φιλικά παιχνίδια και την πορεία της ενσωμάτωσης των αρκετών νέων παικτών στην νέα αγωνιστική φιλοσοφία. Πρώτος αντίπαλος θα είναι το Σάββατο στις 19.00 η νεοφώτιστη ομάδα των Αετών.

  1. Παιδικές ομάδες

Οι δυο αντιπροσωπευτικές ομάδες του ΑΓΣΙ αγωνίζονται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής  αντιμετωπίζοντας ,ο μεν ΑΓΣΙ Α’ τον ΠΑΣ Β’,ο δε ΑΓΣΙ Β’ τη ΓΕ Ηπείρου.

  1. Προμινι 2007.

Με την εμφατική παρουσία τριών αγωνιστικών ομάδων θα εμφανισθεί ο ΑΓΣΙ στο τουρνουά υλοποιώντας για μια ακόμη φορά την προπονητική φιλοσοφία του που είναι να δίνει την ευκαιρία και τη χαρά του παιχνιδιού σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά ενταγμένα στο προπονητικό πρόγραμμά του.

50 περίπου παιδιά της συγκεκριμένης ηλικίας θα παίξουν το σαββατοκύριακο το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στο άθλημα που αγαπάνε. Οι προπονητές που έχουν αναλάβει το επίπονο, αλλά συγχρόνως δημιουργικό έργο της ένταξης των νεαρών αθλητών στην αγωνιστική διαδικασία είναι:

Θανάσης Κοντός(ΑΓΣΙ άσπροι)

Ετεοκλής Εξαρχόπουλος(ΑΓΣΙ γαλάζιοι)

Χρήστος Μπέγκας (ΑΓΣΙ)

η γνώση τους και η παιδαγωγική τους προσέγγιση  στην αθλητική ανάπτυξη είναι δεδομένη και δοκιμασμένη.