Μία νέα πρόκληση ανοίγεται για την ομάδα του Α.Ο. Ανατολής, αυτή της Γ’ Εθνικής, και άπαντες είναι έτοιμοι να την αντιμετωπίσουν σε όλα τα επίπεδα. Πρώτος αντίπαλος στο πρωτάθλημα θα είναι μία έμπειρη και δυνατή ομάδα, ο Τηλυκράτης Λευκάδας και βασικός στόχος της Ανατολής είναι να κάνει την έκπληξη, απ’ αυτές που πάντα κρύβει μία πρεμιέρα.

Ο Ανέστης Ζώης μιλώντας στο super-fm.gr με αφορμή την πρεμιέρα της ομάδας του είπε: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία για όλους μας και χωρίς τραυματισμούς. Στόχος μας θα είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς σε όλα τα ματς. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα μπορεί να κατακτά αποτελέσματα παντού».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο δημοτικό στάδιο Λευκάδας. Διαιτητής θα είναι ο Μάριος Σιντόρης και βοηθοί του οι Γεώργιος Παπαλαζάρου και Ιωάννης Ράπτης, όλοι του συνδέσμου Θεσπρωτίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτριος Κωνσταντίνου Άρτας. Όλοι οι ορισμοί διαιτητών της πρεμιέρας ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα της
1ης αγωνιστικής
Τηλυκράτης 2014  – ΑΟ Ανατολής
Θιναλιακός  – Μακεδονικός Φούφα
Απόλλων Ευπαλίου  – ΑΕ Λευκίμμης
ΑΕΠ Καραγιαννίων  – ΑΕ Μεσολογγίου
Αχερών Καναλακίου  – Σούλι Παραμυθιάς
ΠΑΣ Πρέβεζας  – Ναυπακτιακός Αστέρας
Αναγέννηση Άρτας  – Αστέρας Ιτέας