image description

Έμμεση απάντηση στην ανακοίνωση του Βελισσαρίου ήταν οι δηλώσεις του παράγοντα του Ελευθεροχωρίου, Μάκη Παπαγεωργίου, μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων. Μακριά από αντιπαραθέσεις, πάντως, έμειναν οι δύο προπονητές που αναφέρθηκαν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

 

Ψύχος: «Κακή εικόνα»

«Παραμένουμε στην κορυφή, αλλά πρέπει να αλλάξει η εικόνα μας. Είχαμε κακή εικόνα και στο προηγούμενο ματς και σ’ αυτό, λες και ήρθαμε για βόλτα. Ό,τι είπαμε με τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια δεν κάναμε τίποτα στο παιχνίδι, δεν μπήκαμε ποτέ σ’ αυτό και φυσιολογικά χάσαμε.

Δεν οφείλεται σε άγχος το σημερινό, θέλαμε έστω ένα γκολ στο τέλος, αν όχι την ισοπαλία. Πρέπει να ηρεμήσουμε να βρούμε ρυθμό και να πάμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Αν κερδίσουμε την άλλη εβδομάδα εμείς βγαίνουμε. Στα πόδια μας είναι η άνοδος.

Όλες οι ομάδες είναι καλές, αν δεν παίξεις δεν παίρνεις βαθμό. Η εικόνα μας εντός και εκτός έδρας είναι μέρα με τη νύχτα. Παίζει ρόλο και η απειρία και δεν είμαστε αυτοί που πρέπει μακριά από την έδρα μας».

 

Ζώης: «Παίζαμε τελικό»

«Παίζαμε έναν τελικό σήμερα, έπρεπε να κερδίσουμε και δίκαια κερδίσαμε. Ήμασταν πολύ καλοί στο α’ ημίχρονο, προηγηθήκαμε και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Από εκεί και πέρα για μας ο τελικός είναι την Κυριακή, πάμε για τους 3 βαθμούς στην Κέρκυρα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Ξεχνάμε τη σημερινή νίκη και πάμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε, λόγω και των τραυματισμών.

Οι παίκτες δεν έχουν παραστάσεις εκτός Νομού και αυτό φαίνεται όταν οι ομάδες παίζουν εκτός έδρας. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε κάτι ως την Κυριακή.

Τα μπαράζ με ερασιτέχνες παίκτες που δουλεύουν κιόλας, είναι δύσκολα. Έχουν εργαζόμενα παιδιά όλες οι ομάδες. Ανάλογα πόσους ετοιμοπόλεμους παίκτες έχεις, έχεις και πιθανότητες ανόδου. Εμείς σχεδιάσαμε από τα Χριστούγεννα να έρθουν κάποια παιδιά που θα τα χρειαζόμασταν κυρίως τώρα και όχι τόσο πολύ για το πρωτάθλημα. Αν δεν είχαμε σχεδιάσει σωστά, ήδη η προσπάθειά μας θα είχε τιναχτεί στον αέρα. Ελπίζουμε όσοι είναι καλά την Κυριακή να είναι έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη».

 

Μάκης Παπαγεωργίου: «Κάκιστη φιλοξενία»

Ανταπέδωσε την ανακοίνωση του Βελισσαρίου, με εξίσου σκληρές δηλώσεις ο παράγοντας του Ελευθεροχωρίου Μάκης Παπαγεωργίου, ο οποίος μιλώντας σε Τρικαλινά ΜΜΕ μετά το ματς, έκανε λόγο για πολύ κακή φιλοξενία από το Βελισσάριο, ακόμα και για μπράβους στα αποδυτήρια, για ανθρώπους που δημιούργησαν προβοκάτσια όλο αυτό το διάστημα γύρω από τη διαιτησία, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διαμορφώσει αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα διαμαρτύρονται για φάουλ που δεν υπάρχει και από το οποίο ξεκινάει το 1-0 για το Βελισσάριο και για πολλές κόκκινες που θα έπρεπε να είχε φάει νωρίτερα ο Κώστας Νικολάου του Βελισσαρίου, ο οποίος τελικώς αποβλήθηκε στο 88′. Οι δηλώσεις διανθίστηκαν και με άλλα όπως «να χαίρονται το ποδόσφαιρό τους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πάντως, οι «μπράβοι» που καταγγέλθηκαν ότι δήθεν υπήρχαν δεν ήταν άλλοι από τα μέλη της διοίκησης του Βελισσαρίου που βρέθηκαν νόμιμα στα αποδυτήρια και απέτρεψαν μία «εισβολή» στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο από παράγοντα του Ελευθεροχωρίου.