Δεν άφησε ασχολίαστες τις σκληρές δηλώσεις του παράγοντα του Ελευθεροχωρίου, Μάκη Παπαγεωργίου, το Βελισσάριο και σήκωσε άμεσα το «γάντι». Με ανάρτηση στο facebook οι «πράσινοι» τονίζουν αρχικά για τα παράπονα των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία, ότι στο «σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί» και συμπληρώνουν ότι δεν θα εύχονταν να συναντηθούν του χρόνου στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«Ένα μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση και την καθαρή και σημαντική νίκη σήμερα!

(Απ)έδειξαν το πόσο μεγάλη είναι η διαφορά της ομάδας σε σχέση με τους σημερινούς αντιπάλους, που τους έλειπε ο…. καλύτερος “παίκτης” τους σήμερα σε σχέση με το πρώτο ματς (τουλάχιστον, γιατί έπαιξε και στα 3 πρώτα…).

Αναφορικά με τις απίστευτες δηλώσεις τους, έχουμε μόνο να απαντήσουμε πως 1) στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί 2) ήταν μεγάλη τους τιμή και σπάνια ευκαιρία που πάτησαν στο Ζωσιμάδες. Θα έχουν να το λένε χρόνια…. 3) ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να τους ξαναδούμε του χρόνου 4) πράγματι είναι λάθος τους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έχουν αυτογνωσία τουλάχιστον

Πλέον, η ομάδα έχει ένα και μοναδικό στόχο: νίκη στην κέρκυρα την Κυριακή που θα ισοδυναμεί σχεδόν με άνοδο στην παραπάνω κατηγορία!»