image description

Σεμινάριο προπονητών με γερμανική σφραγίδα στην Πρέβεζα Σεμινάριο για εν ενεργεία και μη προπονητές, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές , αλλά και για όποιον ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στον τομέα της προπονητικής στο ποδόσφαιρο, θα διοργανωθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου στο ξενοδοχείο ΚΑΝΑΛΙ BEACH.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (DFB), υπεύθυνος του προγράμματος προώθησης και ανάπτυξης ταλέντων στο κρατίδιο της Βάδης Βυρτεμβέργης, πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας Futsal της Γερμανίας, Oliver Kuhn, και ο ελληνικής καταγωγής προπονητής και διευθυντής της μεγαλύτερης ακαδημίας ποδοσφαίρου της Γερμανίας, KFA, Georgios Metaxarakis. Τα θέματα του διήμερου σεμιναρίου που θα περιέχει θεωρία και πρακτική, θα έχουν σχέση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο για παιδιά και νέους. Το 2013 οι ίδιοι εισηγητές πραγματοποίησαν αντίστοιχο σεμινάριο το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία. Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Αχέροντα Καναλακίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στους προπονητές Χρήστο Ντούρο στο τηλ. και Καραμούτσιο Παναγιώτη στο τηλ. .