Εδώ και μέρες έχει κυκλοφορήσει ως δημοσιογραφική πληροφορία ότι η Ελασσόνα έχασε την ένσταση που είχε καταθέσει κατά του Ασπρόπυργου και ως εκ τούτου η ομάδα της Αττικής θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ στο κύπελλο Ελλάδος, αλλά η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ δεν έχει προβεί σε ανακοίνωση της απόφασής της. Έτσι αποφάσισε ο πρόεδρος του Ασπρόπυργου να το κάνει!

Σε ανακοίνωση της ομάδας αναφέρονται τα εξής:

Σχετικά με την εκδίκαση ενστάσεως κατά της ομάδος μας, όπου κατατέθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2019 από τον Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ .

Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους της ομάδος μας πως η υπόθεση της ένστασης κατά της Π.Α.Ε. ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ που είχε καταθέσει ο Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για το μεταξύ μας παιχνίδι που διεξάχθηκε (sic) στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 και το οποίο κερδίσαμε με σκορ 0-1, έπεσε στο κενό, απορρίφθηκε.

Για εμάς, αυτή είναι μια ακόμη μάχη που κερδίσαμε, σε μια χρονιά που από το ξεκίνημα της φαντάζει δύσκολη εμείς ξεπερνούμε τις ατυχίες, τις αναποδιές και προχωράμε σωστά, μεθοδικά, με σχέδιο.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο άξιο έργο του νομικού συμβούλου της ομάδος μας Κο Γρηγορίου Θεοχάρη ο οποίος μας υπερασπίστηκε άριστα.

Να είστε σίγουροι πως με εμάς στο τιμόνι μόνο καλύτερες μέρες θα έρθουν.

Επιπρόσθετα, θα ήθελα να δηλώσω την εμπιστοσύνη μας στα αρμόδια δικαστικά όργανα (πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή) τα οποία συντέλεσαν το λειτούργημα τους άριστα.

Κλείνοντας θα ήθελα να υπενθυμίσω στο σεβαστό σωματείο Π.Ο. Ελασσόνας πως τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια κερδίζονται μέσα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα! Αγαπητοί κύριοι, και εμείς ξεκινήσαμε από το Ά Τοπικό πρίν από 3 χρόνια. Με υπομονή, προσήλωση στο στόχο και σωστή δουλειά σήμερα είμαστε 2 κατηγορίες πάνω, αυτό λέει πολλά!

Σας ευχαριστώ και σας περιμένω την Κυριακή!

Με εκτίμηση ,

Μελετίου Ιωάννης

Πρόεδρος Π.Α.Ε. Ένωση Ασπροπύργου