Τις δραματικές ώρες που διανύουν οι ομάδες της Super League 2 καταδεικνύει επιστολή της ΠΑΕ Λεβαδειακός προς τη διοργανώτρια αρχή, ενώ διευκρινίζεται ότι ο εκπρόσωπός του δεν έδωσε σήμερα το “παρών” στη συνάντηση άλλων εκπροσώπων της Λίγκας (μεταξύ τους και ο κ. Χριστοβασίλης) με τους Γραμμένο και Φούσεκ, καθώς ο Λεβαδειακός αντιτίθεται στην έναρξη του πρωταθλήματος υπό τις παρούσες συνθήκες, που οδηγούν τις ομάδες στη διάλυση.

Κύριε Πρόεδρε, 

Την 25-09-2019 έλαβε χώρα το επεισοδιακό ΔΣ της SL2, κατά το οποίο αποφασίστηκε, παρά την αντίθετη απόφαση της πλειοψηφίας των ΠΑΕ, αλλά με την ψήφο τη δική σας και του, μηδέποτε ψηφίσαντος σε οιοδήποτε άλλο θέμα της SL2, εκπροσώπου της ΕΠΟ Λεωνίδα Θωμαΐδη, (χωρίς να έχετε καμία ατομική οικονομική επίπτωση από την ως άνω απόφαση που διαμορφώσατε με την ψήφο σας), η έναρξη του Πρωταθλήματος της SL2 την 29-09-2019 κι εν συνεχεία η διακοπή του αν μέχρι την Τρίτη 01-10-2019 δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία για τη διάθεση των τηλεοπτικών μας δικαιωμάτων με την ΕΡΤ. 

Εν συνεχεία ορίστηκε μία επιτροπή αποτελούμενη μεταξύ άλλων και από τον Πρόεδρο της ομάδας μας κ. Κων/νο Κολοκυθά, προκειμένου να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Ευάγγελο Γραμμένο και να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις, αν και εμείς είχαμε ζητήσει να παρευρίσκεστε κι εσείς μας είχατε ενημερώσει ότι είχε προσκληθεί, δεν παρευρέθη στο σημερινό ΔΣ . 

Επειδή δεν επιθυμούμε να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας την παρά την «βούληση» των ΠΑΕ απόφαση της SL2, δηλώνουμε ότι ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Κων/νος Κολοκυθάς δεν θα παρευρεθεί στην ως άνω συνάντηση. 

Ευελπιστούμε ότι ο κ. Λεωνίδας Λεοτσάκος, ο κ. Γιώργος Χριστοβασίλης και ο κ. Άρης Λυχναράς, μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Ευάγγελο Γραμμένο, τον Εκτελεστικό Διευθυντή κ. Αλέξη Δέδε και τον κ. Φούσεκ θα επιληφθούν από κοινού για την άμεση επίλυση του προβλήματος με την τήρηση των συμπεφωνημένων, πράγμα το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχει επιτευχθεί, παρ ότι η συγκεκριμένη νεοσύστατη Κατηγορία της SL2 δημιουργήθηκε από τη σημερινή Διοίκηση της ΕΠΟ και τις εγγυήσεις της Πολιτείας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση οδεύουμε στη διάλυσή της πριν καν την  εκκίνησή της.                              

Με εκτίμηση

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΙΣΚΟΣ