Για το τρίτο εκτός έδρας ματς σε τέσσερις αγωνιστικές ετοιμάζεται η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία θα ταξιδέψει στον Βόλο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Με ισάριθμες νίκες στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς σε Λάρισα και Αγρίνιο, ο ΠΑΣ στοχεύει στο να τριτώσει το καλό μακριά από τα Γιάννενα για να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να θέσει εξ’ αρχής τις βάσεις για μια σαιζόν στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως και πέρυσι.

Βέβαια η πορεία παίζει πάντα δευτερεύοντα ρόλο, αλλά από την άλλη πλευρά δίνει μεγαλύτερα κίνητρα στα παιδιά να δουλεύουν στην προπόνηση και να εξελίσσονται, όπως συνέβη και πέρυσι, με αποτέλεσμα δύο παιδιά να γίνουν επαγγελματίες.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00 στο ΕΑΚ Βόλου. Διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Τασιόπουλος και βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Τασιόπουλος και Ελευθερία Κουβατα. Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτριος Τζιόλας (Λάρισας).

Στο μεταξύ, από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η έναρξη του πρωταθλήματος Κ15 της Super League 1 και ίσως και του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, αν και ακόμα υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες ακόμα, λόγω της αναταραχής που υπάρχει στις ΠΑΕ με τα οικονομικά τους.