Τον καθιερωμένο αγιασμό εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας χρονιάς πραγματοποίησε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις εγκαταστάσεις του.

Παρόντες η διοίκηση, δεκάδες αθλητές και οι γονείς τους, αλλά και παρουσία Πολιτικών αρχών, καθώς και εκπροσώπων μέσων ενημέρωσης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος της ενορίας Σταυρακίου, ο οποίος μετέφερε χαιρετισμό και ευχές του Μητροπολίτη κ.κ. Μάξιμου και απευθύνθηκε με παραινέσεις στους νεαρούς αθλητές ευχόμενος τα καλύτερα για τη διοίκηση του προπονητές, αθλητές του ΠΑΣ Γιάννινα και τις οικογένειές τους.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Γιώργος Οικονόμου σε σύντομη ομιλία χαιρέτισε τους εκπροσώπους της Πολιτείας, ΕΠΣΗΠ και ΠΑΕ οι οποίοι παρευρέθηκαν και ευχαρίστησε Περιφέρεια και Δήμο για τη συμπαράστασή τους στο έργο που γίνεται.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Γοργόλης αναφέρθηκε στην υποχρέωση της Πολιτείας να βοηθάει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα τους αθλητές μικρότερων ηλικιών δίνοντας έτσι σωστές κατευθύνσεις, ενώ τόνισε την ικανοποίησή του που εφέτος βλέπει περισσότερους αθλητές.

Ο εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών κ. Αϊβατίδης στον χαιρετισμό του ευχήθηκε κάθε επιτυχία και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι κοντά σε κάθε προσπάθεια.

Τους αθλητές χαιρέτησαν ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΗΠ και υπεύθυνος υποδομών κ. Δαβής, ο υπεύθυνος υποδομών της ΠΑΕ κ. Ιωάννου και ο νέος Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ κ. Ντάσιος.

Ακόμα παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Πότσης, ο εκπρόσωπος του τμήματος Μπάσκετ κ. Αναστασίου, Βόλευ κ. Μάστακας και αντιπροσωπεία του τμήματος κολύμβησης με επικεφαλής της κα Μπίγγου.

Μετά τον αγιασμό αθλητές και παρευρισκόμενοι γνώρισαν τις γεύσεις των προϊόντων των φούρνων του κ. Λεωνίδα Τζιμογιάννη που είναι ένας εκ των χορηγών του σωματείου.