Έναν ακόμα «τελικό» δίνουν οι παίκτες του Βελισσαρίου το απόγευμα στις 17:00 στο “Ζωσιμάδες”, στην αντεπίθεση που ξεκίνησαν από το Γαρδίκι και την οποία επιβάλλεται να συνεχίσουν στο σημερινό πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη σήμερα για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει ασφαλώς με την αναπτέρωση των ελπίδων για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο δεύτερος έχει να κάνει με τη «ρεβάνς» που θέλουν να πάρουν οι Γιαννιώτες από τους Τρικαλινούς για τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκαν στο πρώτο ματς, όπου η διαιτησία είχε παίξει σημαντικό ρόλο, ενώ επιφυλάξεις υπάρχουν και για το σημερινό «τρίο».

Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ όρισε τον Φώτη Φωτιάδη (Καστοριάς). Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλειος Μωυσιάδης και Θεοδόσιος Φαλτάκας του συνδέσμου Γρεβενών και παρατηρητής ο Ευάγγελος Σηπάκης (Πέλλας).

Ο κ. Ζώης δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Νάσιο που έχει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του.

Προκειμένου να έρθουν στο σημαντικό αυτό ντέρμπι όσοι περισσότεροι φίλαθλοι μπορούν, η διοίκηση αποφάσισε να ρίξει την τιμή του απλού εισιτηρίου στα 5 ευρώ από 10 που ήταν στο πρώτο ματς, ενώ ισχύουν τα διαρκείας που έχουν εκδοθεί.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 3 2 1 0 6 2 7
2 Αστέρας Πετρίτη 3 2 0 1 3 4 6
3 ΑΟ Βελισσαρίου 3 1 0 2 4 4 3
4 Δόξα Γαρδικίου 3 0 1 2 3 6 1