Δεν δείχνουν να βρίσκουν… άκρη η ΕΡΤ και η Super League 2. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την συνάντηση των δύο πλευρών, η ΕΡΤ πρότεινε «ψαλίδι» 50% στα τηλεοπτικά συμβόλαια των ομάδων της Super League 2, κατεβαίνοντας κατά 10% από την προηγούμενη πρότασή της η οποία ήταν στο 60%.

Υπενθυμίζεται πως οι ομάδες είχαν ζητήσει στην αντιπρότασή τους να γίνει «ψαλίδι» 20%, κάτι που δεν ήταν εφικτό να συμβεί όπως ανέφεραν από την ΕΡΤ. Πλέον, μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί στο αυριανό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο των ανθρώπων της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, με την πιθανότητα διακοπής του πρωταθλήματος μετά την πρεμιερα του σαββατοκύριακου να είναι ορατή!

Κάπως έτσι, το αυριανό Δ.Σ. είναι κρίσιμο και θα φανεί εάν οι ομάδες θα δεχτούν την μείωση ή θα αποφασίσουν την διακοπή του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιος θα αναλάβει να πληρώσει την παραγωγή των αγώνων, κάτι που είναι εξίσου σημαντικό.

Η πρόσκληση σε έκτακτο Δ.Σ.

Σας γνωρίζουμε πως την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 14.00, στα γραφεία της  Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

  1. Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 – Ενημέρωση σχετικά με τις συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, και την ΕΡΤ Α.Ε.
  2. Διάφορα Θέματα.