Για 2η συνεχόμενη χρονιά το ΠΕΑΚΙ φιλοξένησε την ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου στην Ανατολή αναδεικνύοντας τις πολύπλευρες δυνατότητες που διατηρούν οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ για ποικίλες δραστηριότητες. Η ΕΔ εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες των εγκαταστάσεων και δηλώνει ανοιχτή στη φιλοξενία ποικίλων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με σκοπό τη βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών.

Πρώτη φορά το ΠΕΑΚΙ συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην έκθεση ενώ παρείχε και τη δυνατότητα σε σωματεία που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του να παρουσιάσουν το πλούσιο αθλητικό και κοινωνικό τους έργο. Η ΕΔ ευχαριστεί τα σωματεία και το κοινό που υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την παρουσία των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης στην έκθεση και θα συνεχίσει στο ίδιο εξωστρεφές πλαίσιο να «ανοίγει» τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη τη κοινωνία.

Το ΠΕΑΚΙ παράλληλα με τη συμμετοχή του στην έκθεση έκανε την δυναμική του είσοδο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη δικιά του πλέον σελίδα στο facebook  (ΠΕΑΚΙ, Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων) όπου όλοι θα μπορούν να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις, να ενημερώνονται για τις δεκάδες αθλητικές δραστηριότητες και αγώνες αλλά και για όλα τα νέα των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΓΓΑ στη πόλη μας.