Προς νέα αναβολή οδηγείται το πρωτάθλημα της Super League 2 για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αφού δύσκολα θα προλάβει να οριστεί αγωνιστική, διαιτητές, ταξίδια των φιλοξενούμενων και φυσικά να οργανωθεί η τηλεοπτική κάλυψη αγώνων, ακόμα και αν υπάρξει συμφωνία την Πέμπτη μεταξύ των 12 ΠΑΕ.

Οι κρίσιμες αποφάσεις θα ληφθούν την Πέμπτη από το Δ.Σ. που θα συνεδριάσει εκτάκτως, για να ενημερωθούν οι ομάδες για τις προσφορές της τηλεοπτικής παραγωγής των παιχνιδιών. Αν το κόστος είναι μέσα στο πλαίσιο όσων μπορούν να αντέξουν οι 12 ΠΑΕ, το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει πιθανότατα από το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου. Αν όμως δεν βρεθεί ούτε τώρα λύση είναι άγνωστο τι θα γίνει, αφού πολλές ομάδες αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες οικονομικής ασφυξίας που οδηγήθηκαν με την ίδρυση της Super League 2, μία επινόηση της προηγούμενης κυβέρνησης μεν, αλλά το κράτος πρέπει να έχει και μία συνέχεια.

Λόγω της μεγάλης πιθανότητας να μην έχουμε πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο, ήδη οι περισσότερες ομάδες έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα για να κλείσουν φιλικά παιχνίδια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League 2:

Σας γνωρίζουμε πως την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 14.00, στα γραφεία της  Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

  1. Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2019-2020
  2. Ενημέρωση για τις προσφορές των εταιρειών τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, πρωταθλήματος  2019-2020.
  3. Διάφορα Θέματα