Φτου κι απ’ την αρχή για τον διαγωνισμό της τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων της Super League 2. Την ημέρα που θα γινόταν η αποσφράγιση των προσφορών, η ΕΡΤ “θυμήθηκε” ότι θέλει την τηλεοπτική παραγωγή σε High Definition κι έτσι ο προηγούμενος διαγωνισμός ακυρώθηκε και βγήκε νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παραγωγή σε High Definition. Κατά συνέπεια θα ακυρωθεί και το αυριανό Δ.Σ. της Super League 2, οριστικά δεν θα έχουμε αγωνιστική το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά υπάρχουν ελπίδες να προλάβουν οι ομάδες το επόμενο Σ/Κ 19-20 Οκτωβρίου, καθώς οι προσφορές για την τηλεοπτική παραγωγή σε HD θα κατατεθούν ως την Δευτέρα 14/10. Από εκεί και πέρα, λογικά το Δ.Σ. θα γίνει Τρίτη, οπότε έστω και οριακά θα προλάβουν να υπάρξουν οι τελικές συνεννοήσεις με την ΕΡΤ για να οριστεί αγωνιστική και να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Η νέα πρόσκληση για την τηλεοπτική παραγωγή αναφέρει:

Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρίες τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 14η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364).

Πληροφορίες: press@footballleague.gr, 210 3386345 (κα Κωνσταντίνα Μαργαρίτη)