Συνάντηση με τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ είχε ένας από τους πιο ενεργούς παράγοντες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Γιάννενα WFC, ο κ. Κωνσταντίνος Παύλου. Σκοπός ήταν να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για την καλύτερη χρήση των γηπέδων από τα ερασιτεχνικά σωματεία, με τον κ. Παύλου να μένει ικανοποιημένος από τη βούληση της νέας διοίκησης να δώσει λύσεις όπου και όταν χρειαστεί.

Στο μεταξύ, την Κυριακή ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής γυναικών με εκτός έδρας ματς για τα Γιάννενα που θα αντιμετωπίσουν την Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας ’94.

Σε ανάρτησή του στο fb ο κ. Παύλου έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΑΚΙ!!!!!
Τη Τετάρτη είχαμε συνάντηση με τη ΝΕΑ Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ προκειμένου να ρυθμιστεί με τον καλύτερο τρόπο η διάθεση των γηπέδων στα ερασιτεχνικά σωματεία και στη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC, που αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική Κατηγορία. Διεπίστωσα οτι η νέα Διοίκηση έχει ΟΡΑΜΑ , έχει ΟΡΕΞΗ για δουλειά, έχει τη ΒΟΥΛΗΣΗ να βοηθήσει τα Αθλητικά Σωματεία. Δυσκολίες υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Όμως από τη συνάντηση αυτή έφυγα με τη πεποίθηση οτι η διοίκηση, με πρόγραμμα και συντονισμένες προσπάθειες σύντομα θα δώσει λύσεις.!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΟΛΟΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΑΚΙ.