Στο γήπεδο Καρδιτσομαγούλας ξεκίνησε τη φετινή της περιπέτεια στην Α’ Εθνική γυναικών, η ομάδα των Γιάννενα WFC. Η ομάδα του κ. Σπυριδωνίδη αγωνίστηκε απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας και ηττήθηκε με 1-0.

Στο πρώτο 45λεπτο η Καρδίτσα άσκησε πίεση και σκόραρε με τη Λιάκου στο 22’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Οι κοπέλες του Γιάννενα WFC ανέβασαν τον ρυθμό τους στην επανάληψη και κυνήγησαν το γκολ, αλλά δεν ήρθε. Πάντως στο 59′ η Καρδίτσα έχασε πέναλτι σε ανατροπή της Μάρκου. Το εκτέλεσε η αρχηγός, Σίμου, αλλά η μπάλα χτύπησε το δοκάρι.

Αξίζει να αναφέρουμε την πολύ καλή παρουσία της Χατζηλαζάρου όπου με τις επεμβάσεις της δεν επέτρεψε να μεγαλώσει περισσότερο το σκορ στις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων. Δεν έλειψαν και τα νεύρα όταν έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στους ανθρώπους των ομάδων.

Εν κατακλείδι, μπορεί να ξεκίνησαν με το αριστερό τα Γιάννενα WFC, όμως αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και σίγουρα θα έρθουν οι επιτυχίες στη συνέχεια.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κρητικού, Σίμου, Μάρκου, Χατζίου, Λιάκου, Καπαρέλη, Επανωμίτη Δ., Οικονόμου (69′ Ζαρκάδα), Τσούκα, Δασιοπούλου , Αναστασίου.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC: Χατζηλαζάρου, Νεοφύτου, Αρσένη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Κούκα, Ντόκου, Καραγιαννίδου, Νικολαΐδου, Τσιούρη (24′ Ράπτη).

Αποστολή στην Καρδίτσα: Ζωή Καλύβα (ακούτε τη Ζωή Καλύβα με την Κωνσταντίνα Γεωργίου κάθε Τετάρτη 7-8 το απόγευμα στην εκπομπή του ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 για τον γυναικείο αθλητισμό “Girls Power”).