image description

Τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά περιμένουν οι ομάδες για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Κάποιες φήμες αναφέρουν ήδη ότι η ΕΡΤ θα αναλάβει εκείνη να πληρώσει τελικά την τηλεοπτική παραγωγή, ωστόσο κάτι επίσημο δεν υπάρχει μετά τη χθεσινή αποσφράγιση των προσφορών.

Εν αναμονή, λοιπόν, των όποιων εξελίξεων οι ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους και στον Λεβαδειακό προεξοφλούν ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει από τη 2η και όχι την 4η αγωνιστική που κανονικά θα γινόταν στις 19 και 20 Οκτωβρίου, γι’ αυτό και ο κ. Σπανός σε δηλώσεις του τόνισε ότι το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι πρόκληση για την ομάδα του μετά το κακό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Λεβαδειακού:

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ να γίνεται τείχος, την ενεργητικότητα σύμμαχος της δουλειάς και τον χρόνο να λειτουργεί υπέρ της ομάδας μας, συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς. Τα προβλήματα απουσιών έχουν σχεδόν μηδενισθεί, ο δείκτης ετοιμότητας είναι στο υψηλότερο σημείο και η προσμονή για τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της σεζόν, κορυφώνεται.

Στο ξεκίνημα κάποιες επιλογές δεν λειτούργησαν. Τώρα, “κάνουμε καθημερινά πολλά μικρά πράγματα όλο και καλύτερα. Με συγκεκριμένες αρχές τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση”, δηλώνει ο κόουτς Δημήτρης Σπανός. “Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση και θα το πετύχουμε. Εστιάζουμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι πρόκληση για εμάς”.