image description

Υποδεχόμαστε τον χειμώνα με ένα σπουδαίο τουρνουά ερασιτεχνών παικτών από όλη τη χώρα! Το πρώτο τουρνουά Ioannina Amateurs’ Cup 2019, θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα από 21 έως 24 Νοεμβρίου 2019. Το τουρνουά διοργανώνεται από την Media At Events και το TOPSPIN Epirus Tennis Center, στα υπερσύγχρονα, κλειστά και θερμαινόμενα γήπεδα του οποίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

Θα υπάρξουν τρία ταμπλό, απλού ανδρών ηλικίας 18-44 ετών, απλού ανδρών 45+ και γυναικών Open. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και γίνονται ηλεκτρονικά στη σελίδα: https://www.mediatevents.eu/ioannina-tennis-amateurs-cup/

Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά παροχών, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός, καθώς θα έχουν την ευκαιρία για εκπτώσεις σε καφέ και καταστήματα των Ιωαννίνων.

Παράλληλα, στο τουρνουά αναμένεται να υπάρξουν συμμετοχές, τόσο από τα Ιωάννινα, όσο και από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, αλλά και από Θεσσαλονίκη, Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά και Αθήνα, με στόχο την ανάπτυξη, αφενός του αθλήματος του τένις και αφετέρου την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην πόλη των Ιωαννίνων και την προώθηση του προορισμού ΙΩΑΝΝΙΝΑ, μιας και οι αθλητές εκτός Ιωαννίνων θα έχουν την ευκαιρία για μια ολοκληρωμένη ευκαιρία διαμονής και ξενάγησης στην πόλη μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα της Media At Events, σε συνεργασία με το επίσημο ξενοδοχείο της διοργάνωσης, Epirus Palace Congress and Spa.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στη διεύθυνση: https://www.mediatevents.eu/ioannina-tennis-amateurs-cup/  και στο τηλ: 6957340445 (Μιχάλης Παπακωνσταντίνου)