image description

Ο σοβαρός τραυματισμός της Παπαδημητρίου στο 22ο λεπτό της συνάντησης Γιάννενα WFC – ΠΑΟΚ επισκίασε οτιδήποτε άλλο έγινε στο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη 2η αγωνιστική της Α’ Εθνικής. Οι φόβοι που υπάρχουν είναι για ρήξη πρόσθιου χιαστού, με την άτυχη αμυντικό να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η Παπαδημητρίου σε μια προσπάθειά της να διώξει την μπάλα, δεν πάτησε καλά στο έδαφος και της γύρισε το πόδι, με συνέπεια να μείνει για μερικά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το αγωνιστικό μέρος περνάει φυσικά σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε έγινε το αναμενόμενο. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 6-0, σ’ ένα ματς που από τον τραυματισμό της Παπαδημητρίου και μετά παίχτηκε μονίμως στο μισό γήπεδο. Αν μάλιστα προσθέσουμε και την ποιότητα του ΠΑΟΚ που αποτελεί την πηγή για όλες τις Εθνικές ομάδες, είναι λογικό να μην υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων.

Τα γκολ

20’ Σουτ της Μήτκου από αριστερά μέσα στην περιοχή και γκολ για τον ΠΑΟΚ.

35’ Σε ανατροπή της Μήτκου στην περιοχή ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Η Πούλιου εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-2.

42’ Η Δημητρίου με σουτ στην περιοχή πέτυχε και τρίτο γκολ.

56’ Κακή έξοδος της Χατζηλαζάρου που έχασε την μπάλα από τα χέρια της και η Πούλιου δεν είπε «όχι» στο «δώρο» που της έγινε πλασάροντας εύστοχα σε κενή εστία.

60’ Η Μήτκου σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η Χατζηλαζάρου απέκρουσε ασθενώς και η Αρριέτα Μπετανκούρ πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε εύστοχα.

72’ Η Αρριέτα Μπετανκούρ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-6.

Δείτε τις λεπτομέρειες του αγώνα στη live μετάδοση του super-fm.gr ΕΔΩ

Δείτε φωτορεπορτάζ ΕΔΩ