image description

Πολύ γρήγορα προχώρησε στις αλλαγές δύο εκ των τριών ξένων του ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC και μάλιστα αγωνίστηκαν χθες με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, όντας μαζί με την Μοντγκόμερι οι αθλήτριες που σήκωσαν στις πλάτες τους το σκοράρισμα. Οι Αμερικανίδες Καλχούν και Τακ έρχονται να αντικαταστήσουν τις Τόμπκινς και Μοκντάντ, με στόχο η ομάδα να καταφέρει να πετύχει την παραμονή της.

Ήδη το ματς με τα Μελίσσια για την 3η αγωνιστική χαρακτηρίζεται κομβικό και η βοήθεια από τις 3 Αμερικανίδες μπορεί να είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά από εδώ και πέρα, όταν και τα δύο κορίτσια ενταχθούν καλύτερα στο κλίμα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της ομάδας, και έπειτα και τον σοβαρό τραυματισμό της Ντίνας Σαρηγιαννίδου, η οποία χάνει ολόκληρη τη χρονιά, προχώρησε στην απόκτηση 2 νέων Αμερικανίδων αθλητριών που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της ομάδας.

Πρόκειται για τις Αμερικανίδες Sierra Calhoun (1,83) και Acheil Tac (1,88) οι οποίες αντικαθηστούν τις Miramar Mοkdad και Angela Tompkins.

Η 23χρονη Calhoun αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4 ένω ή Tac στις θέσεις 4 και 5. Οι δύο αθλήτριες έφτασαν στα Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα αγωνίστηκαν και στο χτεσινό παιχνίδι με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Η Calhoun πέτυχε 10 πόντους σε 21 λεπτά και η Tac 13 σε 30 λεπτά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις αθλήτριες Miramar Mokdad και Angela Tompkins για όσο αγωνίστηκαν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα.