Αν θέλετε να δείτε και να δουλέψετε με παραδοσιακές τεχνικές! Αν θέλετε να δείτε πώς βάζουμε γάστρα, πώς φτιάχνουμε ένα Μεσοποτάμιο φούρνο 5.000 ετών παλιό, πως έφτιαχναν στην Οθωμανική αυτοκρατορία τα σερμπέτια και ποιος ήταν ο Βυζαντινός πρόγονος του μπακλαβά, να τον φτιάξετε και να το δοκιμάσετε!

Η Λέσχη γαστρονομίας Ηπείρου σας περιμένει στο διήμερο αφιερωμένο στο Silver Well Being που διοργανώνει σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας, στις 28 και 29 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Αγγέλων Καταφύγιο, στον κάμπο των Ασπραγγέλων.

Μαζί τους θα είναι η Νανά Δαρειώτη (διευθύντρια του περιοδικού OLIVE), ο Ανδρέας Ανδρουλιδάκης (δημοσιογράφος και οινογνώστης), η Θάλεια Τσιχλάκη (FNL Guide) και η Γιάννα Μπαλαφούτη (Ειδήμων Ψηφιακής Στρατηγικής και Εκπαιδεύτρια Γαστρονομίας)

Δείτε λεπτομέρειες για τις δύο ημέρες εδώ και εδώ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ