image description

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο καθαρισμός και ευπρεπισμός κοινόχρηστων χώρων από τα συνεργεία του εργοταξίου και του τμήματος πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών.

Το διάστημα αυτό και για όσο οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν τα συνεργεία θα εργαστούν με εντατικούς ρυθμούς ώστε να αποκαταστήσουν όσο το δυνατό περισσότερα σημεία του Δήμου.

Σήμερα έγινε κοπή χόρτων, εκτενής καθαρισμός και απομάκρυνση αντικειμένων από τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου ενώ παράλληλα καθαρίστηκαν το Βελή Τζαμί και ο Μεντρεσές.

Οι εργασίες συνεχίζονται στους χώρους του υπαίθριου δημοτικού πάρκινγκ.

Σημειώνεται ότι έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός σε όλη την παραλίμνια ζώνη από την πλατεία Μαβίλη μέχρι το Πάρκο Κατσάρη.

Από το εργοτάξιο έχει εκπονηθεί ένα πλήρες σχέδιο για τις παρεμβάσεις των επόμενων ημερών που θα γίνουν σε καίρια σημεία του Δήμου.

«Με το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτουμε κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια το διάστημα αυτό για να παρέμβουμε σε όσο το δυνατό περισσότερα σημεία. Ξέρουμε ότι οι απαιτήσεις των πολιτών είναι μεγάλες και τα αιτήματα πολλά. Θα συνεχίσουμε οργανωμένα ώστε να καλύψουμε όσο το δυνατό περισσότερες περιοχές του Δήμου μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του εργοταξίου που δίνει τον καλύτερό του εαυτό του και ανταποκρίνεται με το παραπάνω» ανέφερε σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς.

Συνεργεία του Δήμου παράλληλα έχουν προχωρήσει τις ημέρες αυτές στον καθαρισμό από αφίσες και πανό σε πολλά σημεία της πόλης.

Ο Δήμος απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να σεβαστούν τους κοινόχρηστους χώρους και να συμβάλλουν από την πλευρά τους στην διατήρηση της καλής εικόνας.