image description

Την… πάτησε στη Μυτιλήνη ο Απόλλων Σμύρνης! Η Ελαφρά Ταξιαρχία παρότι παρατάχθηκε με την βασική της ενδεκάδα, έπεσε θύμα τεράστιας έκπληξης και αποκλείστηκε από την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, χάνοντας σε εξ’ αναβολής ματς της 4ης φάσης με 1-0 από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη!

Για να αντιληφθεί κανείς το πόσο μεγάλη έκπληξη είναι, ο Απόλλων που είναι ίσως και το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Super League 2, αποκλείστηκε από τον Αιολικό που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, δηλαδή δύο κατηγορίες πιο κάτω. Κάπως έτσι, η ομάδα από την Μυτιλήνη κατέγραψε μία πολύ μεγάλη πρόκριση και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Λαμία.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των γηπεδούχων πέτυχε ο Μπουρούς στο 42ο λεπτό με πέναλτι, με τον Απόλλωνα να μην καταφέρνει όχι απλά να φέρει… τούμπα το ματς αλλά ούτε να ισοφαρίσει και να γνωρίζει έναν άδοξο αποκλεισμό από πολύ νωρίς.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Ματάι (61’ Παλαμουτσής), Κατσίκης (87’ Μπάρκας), Τσιπάς (89’ Λαμπράκης), Μπουρούς, Σπόλιαριτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Λαρέα, Λαγός (58’ Ιρίτιερ), Χουχούμης, Παυλίδης (71’ Βουό), Μπλάζιτς, Μπετινέλι, Βάρκας (46’ Μπαστιάνος), Μαρκόφσκι.