Το Σαββατοκύριακο 19/20 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Κοζάνης το 2ο Πανελλήνιο τουρνουά μικρών ηλικιών της τρέχουσας  αγωνιστικής περιόδου 2019-20, από τα δέκα (10)συνολικά, που είναι προγραμματισμένα σύμφωνα με το ετήσιο πρόγραμμα της Ομοσπονδίας. Σε ένα  γήπεδο  «χάρμα οφθαλμού» οι εκατόν εβδομήντα  ένα (171 ) αθλητές –τριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη και πρόσφεραν πολύ όμορφο θέαμα.

Οι οκτώ(8) Γιαννιώτες αθλητές και η μια (1) Γιαννιώτισσα τα πήγανε περίφημα.

Στη κατηγορία Παμπαίδων σε σύνολο 34 αθλητών από όλη την Ελλάδα το Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε  ο Γιώργος Κοσμάς επαναλαμβάνοντας την επιτυχία, που είχε πριν ένα μήνα στην Αθήνα στο 1ο τουρνουά και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Φίλιππος-Κων/νος Μανούσης , (στο 1ο τουρνουά είχε καταλάβει την 6η θέση), του Α.Σ Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων, πετυχαίνοντας και οι δυο τους σπουδαία διάκριση. Στην 16-άδα μπήκε ο ηλικιακά μικρός της παρέας των Παμπαίδων Σπύρος Χρήστου με θαυμάσιες εμφανίσεις.

Στη κατηγορία Παίδων σε σύνολο 53 αθλητών, επίσης εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι   πέντε (5)  Παίδες , Δημήτρης Μαχαιράς,  Χρήστος Κοντοδήμας, Δημήτρης Λευθεριώτης, Σπύρος Κατσούρας, Τηλέμαχος Χρήστου.

Στις Παγκορασίδες η Βασιλική Γκογκάκη αν και  για πρώτη φορά συμμετείχε σε επίσημους αγώνες τα πήγε πολύ καλά.

Η  Ομοσπονδία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α) έχει συμπεριλάβει στο ετήσιο πρόγραμμα αγώνων της  δύο (2) μεγάλες διοργανώσεις για τη περιοχή μας. Συγκεκριμένα τον Μάρτιο 2020 στο Μέτσοβο θα διεξαχθεί το 8ο Πανελλήνιο τουρνουά μικρών ηλικιών και στα Ιωάννινα τέλη Μαϊου 2020  ο τελικός των 16 καλύτερων αθλητών-τριών από όλες τις ηλικιακά μικρές κατηγορίες. Δύο σημαντικές διοργανώσεις, που θα δώσουν την ευκαιρία να δούμε από κοντά όμορφους αγώνες.