Δύο αθλήτριες και έξι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων πήραν μέρος στο Προπονητικό Καμπ του Κλιμακίου Εθνικών Ομάδων Χειροσφαίρισης της Βορειοδυτικής Ελλάδας στην ηλικιακή κατηγορία των Παγκορασίδων Α και Παμπαίδων Α, αντίστοιχα.

Οι προπονήσεις διεξήχθησαν το διήμερο 26 και 27 Οκτωβρίου 2019 στο ΔΑΚ Κέρκυρας, υπό την καθοδήγηση των αναπτυξιακών προπονητών Κλιμακίων της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, κ. Νίκου Πέρρου και κας Σοφίας Αμπεριάδου, με τη συμμετοχή συνολικά οχτώ επίλεκτων αθλητριών και είκοσι τεσσάρων επίλεκτων αθλητών από όλη την Ένωση Βορειοδυτικής Ελλάδας (Κέρκυρα-Ιωάννινα-Άρτα-Αγρίνιο).

Από την ομάδα του Α.Ο. Ιωαννίνων επιλέχτηκαν και συμμετείχαν στις Παγκορασίδες Α’ οι Φίλλη Ρεγγίνα και Αντωνίου Δήμητρα-Αμαλία, ενώ στους Παμπαίδες Α’ οι Σιαράβας Αλέξανδρος, Σιώμος-Γκίζας Φίλιππος, Ρίζος Γιώργος, Αρλέτος Λάμπρος, Χαβέλας Στέφανος και Κόκκας Αλέξανδρος, αποδεικνύοντας περίτρανα την ιδιαίτερη άνοδο και δυναμική που έχει τα τελευταία χρόνια το γιαννιώτικο χάντμπολ στην ευρύτερη περιοχή.

Θα ακολουθήσει κι άλλο διήμερο προπονητικό καμπ των Κλιμακίων, το διήμερο 16 και 17 Νοεμβρίου 2019, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός από την ΟΧΕ, ο τόπος διεξαγωγής.