image description

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος την προηγούμενη εβδομάδα, επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες Κ17 και Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε πρώτο πλάνο είναι το παιχνίδι της Κ17 με την ΑΕΛ. Οι παίκτες του Χρήστου Αγγέλη μετά την ολοκλήρωση του Α’ γύρου έχουν καταφέρει να βρίσκονται μόνοι 2οι στη βαθμολογία και έχουν τα φόντα να παλέψουν και φέτος για την είσοδό τους στο final-4 του πρωταθλήματος. Η συνέχεια, όμως, θα είναι σίγουρα πιο δύσκολη, καθώς οι ομάδες βελτιώνονται όσο περνάει ο καιρός και τα ματς θα είναι πιο αμφίρροπα. Γι’ αυτό και στον ΠΑΣ ξεχνάνε τη νίκη με 3-0 μέσα στο Αλκαζάρ, όπως και τη βαθμολογική θέση των «βυσσινί» και θα αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα, ώστε να προστεθούν 3 ακόμα βαθμοί.

Η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:15 στο Αθλητικό Κέντρο Epirus. Διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου και βοηθοί του οι Δημήτριος Μπόσιας και Δημήτριος Σπυρογιώτης, όλοι του τοπικού μας συνδέσμου (Ηπείρου). Παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Γεωργάκης του συνδέσμου Θεσπρωτίας.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 2/11

Ξάνθη- Βόλος

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ

Κυριακή 3/11

Παναιτωλικός-Άρης

Λαμία-ΠΑΟΚ (αναβολή)

 

Η Βαθμολογία (K17)

  1. ΠΑΟΚ 21 (7 αγώνες)
  2. ΠΑΣ Γιάννινα 16 (7)
  3. Άρης 14 (7)
  4. Ξάνθη 9 (7)
  5. Παναιτωλικός 8 (7)
  6. ΑΕΛ 6 (7)
  7. Βόλος  5 (7)
  8. ΠΑΣ Λαμία 0 (7)

 

Για το πρωτάθλημα Κ15 θα έχουμε ντέρμπι ουραγών μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ. Οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΣ σε 2 αγώνες και η ΑΕΛ σε 3.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο Epirus και θα ξεκινήσει στις 13:00. Διαιτητής θα είναι ο Λεωνίδας Τζόβας και βοηθοί του οι Γεώργιος Μάντζιος και Θωμάς Γκέλης, όλοι του συνδέσμου Ηπείρου.

Το πρόγραμμα της εξ΄αναβολής 1ης αγωνιστικής

Σάββατο

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ

Άρης – ΠΑΟΚ (αναβολή)

Ρεπό: Ξάνθη

 

Η Βαθμολογία (Κ15)

1. Ξάνθη 9 (3)

2. ΠΑΟΚ 6 (2)

3. Άρης 3 (2)

4. ΠΑΣ Γιάννινα 0 (2)

5. ΑΕΛ 0 (3)