Οι ίδιες ποινές θα παραμείνουν και την τρέχουσα σεζόν για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν στη Super League 1. Θα ισχύσει και πάλι η αφαίρεση 6 βαθμών και το χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ για όσες ομάδες έχουν πρόβλημα με το πλάνο βιωσιμότητας.

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1.    Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως οι ποινές των μη αδειοδοτημένων ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 παραμείνουν ως έχουν.

2.    Ομόφωνα αποφασίστηκε η υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων, οι οποίες κωδικοποιήθηκαν από εκπροσώπους των ΠΑΕ της Super League προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, περί τροποποίησης της αθλητικής νομοθεσίας (Ν.2725/1999 κ.λπ.). Στο πλαίσιο αυτό, επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος Αθ. Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αιτηθεί άμεσα θεσμική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να τεθούν υπόψη του συγκεκριμένες προτάσεις.

3.    Ομόφωνα εγκρίθηκε η παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο του Δ.Σ. για τη δημοσίευση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παραγωγή αγώνων του τηλεοπτικού φορέα ΕΡΤ για τους αγώνες του Β’ Γύρου και των Playoffs / Playouts και η επιλογή αναδόχου σε συνεννόηση με τις τέσσερις Π.Α.Ε.