Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η 7η αγωνιστική του 1ου εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, μία αγωνιστική με ενδιαφέροντα ντέρμπι, αλλά και ματς με ξακάθαρα φαβορί.

Οι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ διατήρησαν το απόλυτο που έχουν στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας το 7 στα 7 κόντρα στην ΠΙΝΔΟ, σ’ ένα ματς που ήταν ντέρμπι και το ευχαριστήθηκαν και οι δύο ομάδες.

ergasiako-dodoni-mhxanikoi

Ματς με πολύ ένταση ήταν το ντέρμπι της ΔΩΔΩΝΗΣ με τους ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, με τους τυπικά φιλοξενούμενους  να κερδίζουν 70-80 και τη ΔΩΔΩΝΗ να φωνάζει για τη διαιτησία θεωρώντας ότι έγιναν λάθη σε κρίσιμα σφυρίγματα.

Ωραίο ντέρμπι έγινε ανάμεσα σε ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ και ΜΜΕ, με το ροζ φύλλο να πηγαίνεις στους πρώτους με 63-56. Τα ΜΜΕ ξεκίνησαν σ’ ένα ακόμα ματς με εντυπωσιακά ποσοστά ευστοχίας στην επίθεση στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου προηγήθηκαν με 14-19, αλλά έπαθαν καθίζηση στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου το επιμέρους σκορ ήταν 17-5! Οι ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ έφτασαν να προηγηθούν ακόμα και με 20 πόντους, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο τα ΜΜΕ έτρεξαν τους αντιπάλους τους και πήγαν για τη μεγάλη ανατροπή. Η διαφορά έπεσε ακόμα και στους 6 πόντους, αλλά η βιασύνη να τελειώσουν οι επιθέσεις για να προλάβουν το χρόνο, οδήγησαν σε λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ φτάνοντας στο τελικό 63-56.

Εύκολα πέτυχαν τις νίκες οι ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ και οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ στα υπόλοιπα 3 ματς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Δικηγόροι-Πίνδος 72-63

Δωδώνη-Μηχανικοί 70-80

Τραπεζικοί-ΜΜΕ 63-56

Εγνατία-Αστυνομικοί 48-64

Δημοτικοί Υπάλληλοι-Πυροσβέστες  41-64

Εκπαιδευτικοί-ΙΚΕΑ  71-48

ergasiako-vathmologia-7-2016

Η 8η αγωνιστική αρχίζει σήμερα κιόλας, όπου στις 12:15 παίζουν τα ΜΜΕ με τους Αστυνομικούς. Αναλυτικά τα ματς που ορίστηκαν να διεξαχθούν το Σ/Κ:

Σάββατο 12:15 ΕΑΝΚΙ: ΜΜΕ-Αστυνομικοί
Σάββατο 18:00 Πανεπιστήμιο : Εκπαιδευτικοί – Μηχανικοί
Κυριακή 12:00 Μέτσοβο : ΙΚΕΑ – ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ