Στα οφέλη που θα προκύψουν για την πόλη, τα σωματεία και τους αθλούμενους αναφέρεται σε προσωπική του δήλωση ο πρόεδρος των γυναικείων τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Μάστακας.

Αναλυτικά

“Με χαρά καλωσορίζουμε – και μεγάλη αγωνία μέχρι την τελική ολοκλήρωση – την απόφαση του περιφερειάρχη μας κου Καχριμάνη να προχωρήσει στην εγκατάσταση του κλειστού του Ελληνικού στην περιοχή μας.

Ακόμα δεν καταλαβαίνουμε τους λόγους που κάποιοι αντιτίθενται σε αυτήν την εγκατάσταση και προφανώς έχει να κάνει με το ότι δε γνωρίζουν, γιατί δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμο στην περιοχή μας.

Με αυτό το γήπεδο μπορούμε να περιμένουμε τα εξής:

– Αύξηση των νέων που ασχολούνται με τον αθλητισμο. Φέρνω σαν παράδειγμα ότι υπάρχουν αθλήματα που στην περιοχή της Ηπείρου δεν δραστηριοποιούνται λόγω έλλειψης εγκαταστάσεων. Π.χ ενόργανη γυμναστική, ρυθμική γυμναστική κ.α

– Αύξηση του ανταγωνισμού ώστε όσοι ασχολούνται διοικητικά με τον αθλητισμο θα πρέπει να προσφέρουν παροχές στους νέους για καλύτερη άθληση.

– Αύξηση των εσόδων των Α ομάδων και πλέον μπορεί να γίνουν και προσπάθειες πρωταθλητισμού και διάκρισης.

– Πρόσκληση μεγάλων διοργανώσεων στην περιοχή μας. Από τελικούς αγώνων μπάσκετ, βόλλευ μέχρι και σε όλα τα αθλήματα κλειστού αθλητισμού.

– Χωρος φιλοξενίας μεγάλων συναυλιών με μεγάλα ονόματα που στο παρελθόν για την περιοχή ήταν απαγορευτικό λόγω εγκαταστάσεων και μόνο.

Αγαπητέ περιφέρειαρχη συνεχίστε όπως εσείς ξέρετε και τόσα χρόνια κάνετε σε αλλά θέματα με γενναίες αποφάσεις και σας στηρίζουμε πλήρως. Μόνο εμείς ξέρουμε τις λύσεις που θα δώσει αυτή η απόφασή σας και πολύ περισσότερο ομάδες που έχουν όραμα για υψηλότερα πράγματα. Η γυναικεία μας ομάδα μπάσκετ είναι στην Α1 και θα ακολουθήσει και η γυναικεία ομάδα βόλλευ που έχει τους ιδιους στοχους και ένα τέτοιο γήπεδο θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερο όραμα. Αφηστε τους υπόλοιπους που δε γνωρίζουν να θεωρητικολογουν στα καφενεία”.

Με εκτίμηση,

Για τον WBC PAS GIANNΙNA

Ο Πρόεδρος

Μάστακας Γεώργιος